≫ 

Šta je to Đoković pričao sa velikim rivalom na ovogodišnjem US Openu?

Njih dvojica bi mogli da se sastanu u četvrtfinalu

  • 0
Mateo Beretini Printskrin: Twitter/ATP Tour

Novak Đoković i Mateo Beretini, dvojica finalista ovogodišnjeg Vimbldona, "uhvaćeni" su kako ćaskaju na terenu nečosredno pred početak US Opena!

Nije poznato o čemu su Novak i Mateo razgovarali, ali sudeći po snimku Srbin je očigledno bio zadovoljan odgovorom koji je dobio od Italijana.

Đoković je do sada tri puta igrao protiv Beretinija, a osim finala ovogodišnjeg Vimbldona "tukao" ga je i nešto ranije u četvrtfinalu RG. Prethodno i 2019. u Londonu.

Inače, njih dvojica bi mogli da se nađu na terenu jedan proptiv drugog u četvrtfinalu US Opena ukoliko se tamo plasiraju. Beretini u utorak igra protiv Šardija svoj prvi meč, dok će Đoković na teren u noći između utorka i srede (01.00) protiv Danca Helgera Runea.

- Uzeo sam malo više vremena za odmor, oporavak i pripremu, posle olimpijskog turnira koji je bio scrpljujući u svakom pogledu, ali i inspirativan. Okrenuo sam novi list, trudim se da izvučem neke pouke iz mečeva koje sam odigrao u Tokiju i da pružim maksimum u naredne dve nedelje - rekao je Đoković pred početak takmičenja na kom juri istorijski 21. Grend slem trofej.

Video: Fotke čista emocija, a reči surove činjenice: Sve to dokazuje da je Đoković najbolji svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA