≫ 

Marej pobesneo zbog Cicipasovog bezobrazluka: Čitavu večnost bio u toaletu, Endi ga optužio da vara

Još jednom je grčki teniser zloupotrebio pravila, drugi put u samo deset dana

  • 2
Stefanos Tsitsipas, Andy Murray Cicipas Marej Foto: Tanjug / AP

Grčki teniser, Stefanos Cicipas nakon velike muke uspeo je da savlada nekada prvog igrača sveta, Endija Mareja. Meč prvog kola potrajao je gotovo pet sati, a tome je doprinela i gotovo desetominutna pauza koju je grčki teniser napravio između četvrtog i petog seta što je podsetilo na skandal na minulom turniru u Sinsinatiju gde je učinio istu stvar.

Tada je zbog svega besneo Aleksandar Zverev, koji je istakao da je Cicipas sa sobom u toalet poneo telefon, kako bi se dopisivao sa svojim trenerom i varao, a najnovija dešavanja ne idu baš u prilog grčkom teniseru. On je ponovo na susretu sa Marejem čak 10 minuta proveo u WC-u, što je izazvalo Endijev revolt i veliko nezadovoljstvo publike.

Britanac je toliko "poludeo" da je tokom čitavog petog seta vikao kako Cicipas vara i dobija savete od trenera.

- Nikada mi u životu nije bilo potrebno toliko u vremena u toaletu! Nikada! - vikao je Marej na sudiju i supervizora Gerija Armstronga, koji je bio nemoćan da bilo šta promeni, jer u pravilima nema nikakve stavke koja bi kaznila tenisere koji zloupotrebljavaju pauze.

Imao je Cicipas pravo na pauzu, ali ne toliku. Na kraju mu je to donelo pobedu, a na konferenciji za medije Marej je bio nešto hladnije glave.

- Izgubio sam. Svako poštovanje prema njemu - rekao je Marej.

Sa druge strane, grčki teniser odbacio je sve optužbe o eventualnom varanju na konferenciji za medije posle meča na "Artur Ešu".

- Nikad u karijeri nisam to uradio. Nije mi jasno kolika je mašta potrebna da vas natera da to pomislite... Ne želim o tome ozbiljno da pričam jer je apsolutno presmešno i pomisliti na tako nešto. To je to - zaključio je Cicipas.

Video: Marej plače na konferenciji za novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    31. avgust 2021 | 09:05

    Cicko mora da bude kaznjen i to debelo, mali je bezobrazan. To su ove nove generacije koje ne postuju nista i nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA