Kirjos se ponovo ponašao kao dete: Bacao stvari po terenu, svađao se sa sudijom i dobijao opomene

Teško je obuzdati temperament Australijanca

  • 2
Nik Kirjos

Foto: Tanjug / AP

Nema sumnje da svakog teniskog sudiju zaboli glava kada je delegiran da deli pravdu na meču na kojem je jedan od učesnika Nik Kirjos. Kontroverzni teniser ponovo je pravio haos na US openu, a na kraju je eliminisan relativno lako od Roberta Bautiste-Aguta u tri seta (6:3, 6:4, 6:0) posle sat i 50 minuta igre.

Španski teniser je bio u potpuno drugom planu, iako je pobedio, a za sve se pobrinuo upravo Kirjos. Ponovo se Australijanac ponašao detinjasto, sudija ga je bezbroj puta opominjao i meč bi se završio i brže da nije bilo čestih svađa između njih dvojice.

 

U jednom momentu prvog seta, bacio je peškir na zemlju, nakon čega je dobio opomenu od sudije Bernardesa. On je tražio da Kirjos pokupi svoje stvari i stavi ih na pravo mesto, učio ga je šta su maniri i gospodsko ponašanje, ali je Australijanac tražio svoj šou i počeo da se buni.

- Nije to deo igre. Onda je i pisanje poruka nekome u toku meča deo igre? Uzimanje pauza od 20 minuta za toalet je isto deo igre? Moram da s**m je deo igre - aludirao je Kirjos na Cicipasov bezobrazluk na meču protiv Endija Mareja.

 

Bilo kako bilo, Bautista-Agut će se u narednom kolu sastati sa relativno nepoznatim finskim teniserom, Emilom Rusuvorijem koji je u četiri seta uspeo da savlada Kamila Majčržaka iz Poljske.

Video: Nole nas podsetio svojih imitacija Šarapove: Igrao nožni tenis i vrištao kao Maša dok je igrala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA