Marej spremao Novaka za pohod na istoriju i titulu na US openu: Trening šampiona u "Velikoj jabuci"

Dvojica bivših osvajača US opena su sparingovali u subotu

  • 0

Novak Đoković će u noći između utorka i srede, tačnije od 1h posle ponoći po našem vremenu započeti svoj napad na titulu na US openu, ali i pisanje istorije tenisa.

Srpski teniser će u 1. kolu poslednjeg Gren slema u sezoni i jedinog koji još nedostaje da bude u njegovom vlasništvu igrati protiv mladog Norvežanina Holgera Runea.

Prvi reket planete će na terenima "Flešing Medouza" pokušati da ostvari dva istorijska podviga koji će još više učvrstiti njegovu poziciju kao najboljeg ikada.

Osim što će pokušati da se domogne svoje 21. Gren slem titule čime bi se izdvojio na vrhu večne liste i postao najtrofejniji teniser ikada po broju osvojenih šampionskih pehara na 4 najveća turnira, on bi, u slučaju konačnog trijumfa, postao prvi teniser u Open eri koji je osvojio sva 4 Gren slema u istoj kalendarskoj godini.

A između ostalog pripremu za turnir u Njujorku i pohod na šampionski pehar odradio je i sa svojim velikim rivalom, ali i prijateljem još iz detinjstva Endijem Marijem, koji više nije ono što je bio nekada nakon ugradnje veštačkog kuka.

Dvojica bivših osvajača US opena su sparingovali u subotu, a u međuvremenu je Marej odigrao svoj meč u prvom kolu gde je poražen od Stefanosa Cicipasa posle velike borbe koja je trajala pet sati.

Kako je izgledao njihov sparing, ali i neke zanimljive činjenice o Novakovom učešću na US openu možete saznati u videu na početku teksta.

Video: Svi znamo da Novak već duže vreme uči da svira saksofon: Obukao opremu Srbije pa pokazao šta zna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA