≫ 

Đoković tešio 18-godišnjeg Danca nakon pobede: Mnogo se mučio, ovo se i meni dešavalo u mladosti!

Srpski as je imao razumevanja za mladog protivnika

  • 0
Novak Đoković i Holger Rune Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković istakao je posle prolaza u drugo kolo US Opena da mu je jako krivo što je meč sa Holgerom Runeom završio na način da je Danac u bolovima zbog grčeva izašao sa terena.

- Mogu reći da nikada nije lepo završiti meč kao što smo završili danas. Holger je dobar dečko, nadolezaća nada. Šteta što je morao da prolazi kroz ovo - kazao je Novak, a onda iskomentarisao svoju igru na startu turnira u Njujorku:

- Probao sam da osećam loptu. Nije ovo bio moj najbolji nastup, on je igrao dobro kada je bilo bitno. Pokušavao sam da ispravim greške, a teško je reći nešto o situaciji u trećem i četvrtom setu, jer on nije mogao da se kreće - naveo je Novak.

Upitan, da li se i njemu u mladosti događalo da ne može da završi meč zbog grčeva, Đoković je odgovorio potvrdno.

- Desilo mi se. Ovakve stvari se dešavaju. Nova pravila ne dozvoljavaju medicinski tajm aut zbog grčeva. Mnogo, mnogo se mučio. Mnogo mi je i žao zbog toga i gledaćemo dosta od njega u budućnosti - izjavio je Đoković nakon susreta.

Srbin će u drugoj rundi igrati protiv Talona Grikspora sa kojim se Novak nije sastajao u dosadašnjem delu karijere.

- Ne znam mnogo o njemu. Dugo sam ja na turu, ne poznajem baš svakoga, ali poznajem ovaj teren dosta dobro i to će da mi pomogne - zaključio je Đoković.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA