≫ 

Novinar koji najviše mrzi Đokovića potencira njegovo izbacivanje sa US opena, razlog je smešan

Ben Rotenberg ponovo pokreće kampanju protiv svetskog broja 1

  • 16
Novak Đoković; Aleksander Zverev, Olimpijske igre 2020, Tokio 2020 Foto: Tanjug/AP

Novinar koji piše za Njujork Tajms Ben Rotenberg ponovo je udario na Novaka Đokovića. On se na svom twitter nalogu oglasio i pitao se da li će svetski broj 1 biti suspendovan zbog Olge Danilović, koja se povukla sa turnira zbog prehlade.

Navodno, Rotenberg, koji je ranije često kritikovao našeg asa,  aludira na to da je Novak bio u kontaktu sa njom, ali Olga nema korona virus što novinaru remeti koncpciju napada.

- Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom - rekao je on, pa napao prvog tenisera sveta:

- Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim - napisao je misleći na Novaka Đokovića.

Rotenberg dalje dodaje da ukoliko neki teniser ima bliski kontakt sa zaraženim, kao Novak sa Olgom onda se isti diskvalifikuje ukoliko nije vakcinisan.

- Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja - napisao je Rotenberg i dodao:

- Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    2. septembar 2021 | 10:28

    Појешће га мржња и завист!

  • Zvele

    2. septembar 2021 | 10:46

    Nole zgazi ih sve za inat.Ti si ponos srpskog roda!!!!!!!!!💪💪💪💪💪💪

  • Samo

    2. septembar 2021 | 10:48

    Da je Nole pametan,pa da ga tuzi za klevetanje...8 da ga odere....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA