≫ 

Cela Srbija može da gleda Novaka u subotu: Evo kada Đoković igra sa Nišikorijem na US openu

Ulog je plasman u osminu finala njujorškog Grend slema

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u subotu očekuje do sada najteža prepreka na ovogodišnjem US openu. U pitanju je Japanac Kei Nišikori u 3. kolu Grend slema, a njihov meč mogao bi da počne već oko 19.30 časova.

Idealan termin za ljubitelje tenisa u Srbiji koji će, posle dve besane noći na startu US opena, sada moći da prate meč svog ljubimca u idealnom terminu, negde u vreme TV dnevnika.

Đokovićev meč stavljen je kao drugi na terenu "Artur Eš", odmah posle susreta u ženskom singlu u kome se sastaju Petra Kvitova i Marija Sakari od 17 časova.

Možda bi taj meč mogao da potraje i tri seta, ali ćemo Novaka sigurno gledati u idealnom večernjem terminu za srpske uslove. I to je mnogo bolja varijanta nego u prve dve runde, kada je pobedio Holgera Runea i Talona Grikspora.

Đoković je sigurno favorit protiv Nišikorija kojeg je pobedio čak 17 puta u karijeri, a poslednji put na Olimpijskim igrama u Tokiju prošlog meseca.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D2ka

    4. septembar 2021 | 00:53

    Bogami ja gledam finale odbojke i idEMO LAVICEEEE

  • РВ

    4. septembar 2021 | 06:26

    Могу и ја, а живим ван Србије. Само да знате да Ноле има навијаче и у окружењу Србије и још шире и пуно шире. Додуше има и ових некаквих "траља" што га стално нападају, али Ноле је бр No_1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA