≫ 

Prsata plavuša "ukrala šou" u Njujorku, dvaput eksirala pivo naočigled sveta, podsetila na Pamelu

Lepi prizori na tribinama Flešing Medouza

  • 12
US Open, Devojka, pivo Printskrin: Twitter/@barstoolsports

Atraktivna plavuša se, može biti, pomalo dosađivala na tribinama US opena tokom meča Bautiste Aguta i Ožijea Aliasima, pa je našla način da se zabavi, i sebe i sve na stadionu.

Nju je kamera fokusirala u jednom momentu, pa se ona prihvatila zadatka kada se našla u centru pažnje - morala je da ispije celu čašu piva u što kraćem roku.

Uradila je to dva puta, jer je kamermanu očito baš ona bila najzanimljivija na tribinama, a i dopala mu se njena prva "tačka".

Svojevreemeno je slične stvari na tribinama radila i slavna čuvarka plaže Pamela Anderson, išla je od utakmice do utakmice pa su je kamere često zumirale, i tako se, malo po malo, i probijala u Holivudu.

Ne verujemo da dotična plavuša sa US Opena može napraviti sličan karijerni put kao Pamela, ali definitivno joj može parirati po atributima.


Srbija je Italiji pokazala ko je na nedavnim Olimpijskim igrama, pa je i sada favorit da pred svojom publikom osvoji treće uzastopno zlato na evropskim prvenstvima. Kec je u Mozzart kladionicama vredan kvote 1,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Srbija – Italija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA