≫ 

Američki teniser kažnjen sa 10.000 dolara zbog iznošenja pink torbe na teren na US openu

Problem je ipak bio u logou nedozvoljene veličine

  • 5
Rajli Opelka Foto: Tanjug / AP

Američki teniser, Rajli Opelka došao je u centar pažnje posle svog meča trećeg kola protiv Nikoloza Basilašvilija iz jednog prilično banalnog razloga. Naime, moraće da plati kaznu od još 10.000 dolara zbog toga što je sa sobom poneo pink torbu na kojoj su slova bila neprilagođene veličine?!

- Kakva smejurija da US Open uradi tako nešto! 10.000 dolara za pink torbu? Ma hajde… Glavni sudija mi je rekao da sam morao da dođem i da pre izlaska izmerimo veličinu loga. Ja sam mislio da je druga torba u pitanju, taj logo je posebno napravljen. Merili smo. Bio je prevelik, ali to nije ista torba koju sam koristio na Rolan Garosu, uradili smo sve da ga smanjimo. Greška u proizvodnji, zbog konverzije u Evropi sa onim što je dozvoljeno. U prvom kolu mi je rečeno da prekrijem nešto preko toga, ali šta da radim kaznili su me sa 10.000 dolara - ljut je bio Opelka, koji ističe da je za kaznu saznao od novinara, a ne od organizatora.

Kaže da samo želi da se bavi tenisom i da ne obraća pažnju na nešto drugo.

- Nisu mi sami to rekli, što je još komičnije. Kako mi je rekao Tejlor Fric, “polomio sam reket preko kolena i nisam kažnjen ni dolar, a ti si doneo pink torbu i dobio si kaznu od 10.000 - kakva šala”. Preterali su. Moj posao nije da merim veličinu slova. Moj posao je da pobeđujem, imam važnijih stvari o kojima brinem - podvukao je Rajli.

Nije se tu zaustavio, već je rizikovao još veću kaznu i nastavio da priča o organizatorima.

- Voleo bih da novac bude doniran. Ako će da mi uzmu 10.000 dolara, bolje je da ne idu u ruke velike korporacije. To je moje mišljenje - podvukao je talentovani Rajli.

Video: Šmekerski potez Piksija i Tadića: Gde ste pošli?! Prvo pozdravite ljude koji su došli da vas gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prut

    5. septembar 2021 | 13:52

    Malo je za ovakvu torbu 10000 a da je nosi bilo koji muskarac, vise neka zatvorska kazna u trajanju od 30 dana minimum....😜

  • zac

    5. septembar 2021 | 13:56

    Opelka ima 2,11m normalno da prema njegovoj velicini i logo treba biti veci!

  • Koča

    5. septembar 2021 | 14:53

    Šta tu ima čudno? Ako ulaziš u nešto što je nečije, pitaš organizatora tj domaćina. Kad uđem u nečiju kuću ili neko u moju, ako domaćin kaže izuj se izuvam se. Uđi obuven uđem obuven. Sedi ovde. To može to ne može. Obično vaspitanje i poštovanje. Ništa drugo. Gde ulaziš poštuješ ta pravila. A to pljuvanje posle.... To je kao da si bio kod mene, ja ti rekao da se izuješ, izuješ se, poslužen i posle me pljuješ iza leđa jer sam ti rekao da se izuješ. Ne bi kod mene više ušao. Ovo su stvari najosnovnijeg vaspitanja. Ako nećeš tuđa pravila ne idi tamo. Jadno je ići pa posle pljuvati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA