Novak saznao termin za četvrtfinale protiv Beretinija: Navijte alarme, nikada nije igrao kasnije

Još jedna besana noć je pred nama

  • 2
novak đoković

Foto: Tanjug/Ap

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavlja svoj pohod na Grend slemu u Njujorku, a naredni rival u četvrtfinalu US Opena biće mu stari znanac, Mateo Beretini, sa kojim je igrao i na poslednja dva najveća turnira.

Srpski teniser će biti favorit protiv Beretinija, ali ga sigurno ne očekuje tako lagan posao kao u nekim prethodnim rundama. Mateo je na Vimbldonu i Rolan Garosu uzeo po set Novaku, a organizatori su ove večeri objavili i kada će se njih dvojica naći na terenu u sredu.

Prema trenutnom planu, Novakove navijače očekuje još jedna besana noć, jer je Đokovićev meč zakazan kao drugi na Artur Ešu u noćnoj smeni i neće početi pre 20.30 časova po lokalnom, odnosno u 02.30 časova ujutru (četvrtak) po srpskom vremenu.

Naravno, pod uslovom da mečevi koji se igraju pre njegovog budu do tada završeni i da ne bude pomeranja u rasporedu. A pre Đokovića će se na terenu naći Marija Sakari i Karolina Pliškova.

Nole je mečeve u prva dva kola protiv Holgera Runea (Danska), Talona Grikspora (Holandija) i kvalifikanta Džensona Bruksbija (SAD) igrao u terminu od 01.00 časova, jedino je protiv Keija Nišikorija (Japan) igrao tokom dana, a ovaj put će biti "noćna ptica".

Video: Nema stajanja: Novak Đoković u trećoj smeni pere sudove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    8. septembar 2021 | 08:25

    E gde su sad ovi sto su uvek govorili organizatori Novaku daju stalno dnevni termin,a Federer stalno nocni???

  • Cure

    8. septembar 2021 | 07:34

    Super radim nocnu taman do kraja smene da gledam idemoo Nollee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA