≫ 

Poen koji menja život: Ušla u finale US Opena, tvrde da će postati najbogatija sportistkinja sveta

Za Emu Radukanu limiti neće postojati u narednim godinama

  • 16
Ema Radukanu Printskrin: Instagram

Britanka Ema Radukanu (18) napravila je najveći uspeh u svojoj karijeri i u subotu će igrati finale US Opena protiv još jedne tinejdžerke Lejle Fernandez.

Devojka koja u novembru puni 19 godina ušla je u istoriji tako što je postala prva, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, koja je iz kvalifikacija stigla do nekog Grend slem finala, ali ono što je najvažnije jeste da će joj turnir u Njujorku bukvalno promeniti život.

Kada je osvojila poslednji poen protiv Marije Sakari, Ema nije mogla da veruje da je u finalu US Opena. Sudeći po onome što pišu Britanci, verovatno će slično reagovati i kada shvati koliko će para zaraditi u nekim narednim godinama.

Naime, "San" je uradio istraživanje po kom bi Ema uskoro mogla da postane najbogatija sportistkinja na svetu.

- Ona će biti najveća britanska sportistkinja ikada u istoriji. Ukoliko ovako nastavi, zaradiće preko 100 miliona funti - rekao je jedan od tamošnjih agenata za talente:

- Osim terena, ona će biti veliki udar za brendove odeće, zdravlja, sporta, fitnesa, načina života... Prosto će se utrkivati da je potpišu, ne postoji niko poput nje. Ima posebnu auru, njen osmeh sada vredi tri miliona funti.


Razlog za ovakve predikcije kada je u pitanju Ema leže i u tome da joj je agent Maks Ejnsburg, čovek koji je od Marije Šarapove napravio najbogatiju sportistkinju i pomogao joj da, do odlaska u penziju, zaradi 234 miliona funti.

Šarapova je punih 11 godina imala najveće sportske ugovore sa svetskim moćnim brendovima, a isti slučaj se predviđa i sa Radukanu. Pogotovo što ima lice anđela...

Video: Srpske sportistkinje gore na plažama: U bikinijima prže jače od Sunca usred jula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    10. septembar 2021 | 09:07

    Чиста класика ... Британци су успешни само у пљачкању, разарању и геноцидима. То потврђују историјске чињенице.

  • DARKO 100%

    10. septembar 2021 | 09:40

    Kad covek to jest u ovom slucaju devojka -zena napravi uspeh onda je Britanka,a da nije napravila uspeh onda bi rekli njeno samo poreklo ,jer prezime nije Britansko nego rumunsko otac joj je Rumun,a majka joj je Kineskinja

  • Ivan

    10. septembar 2021 | 09:45

    Jeste lepa je i zgodna 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA