≫ 

Pobedio Novaka, pa imao najbizarniju proslavu: Medvedev otkrio zašto se pretvorio u "mrtvu ribu"

Ruski teniser na konferenciji objasnio da je za sve "kriva" igrica FIFA

  • 5

Danil Medvedev je osvojio svoju prvu Grend slem titulu, pošto je u svom trećem velikom finalu uspeo da dođe do svog prvog "mejdžora". U prva dva navrata nije uspeo protiv Nadala i Đokovića, ali je ovoga puta bio bolji od Novaka sa 6:4, 6:4, 6:4 u finalu US opena.

Nakon što je svoju treću meč loptu pretvorio u poen, Medvedev je imao bizarnu proslavu, čiju je pozadinu objasnio kasnije na konferenciji za medije.

- Kada sam bio na Vimbldonu, jednu noć nisam mogao da zaspim. Pet ili 10 minuta su vam na pameti neke lude misli, kao i svakoj osobi i meni je palo na pamet "Okej, ako osvojim Vimbldon, zamisli da pobedim Novaka" ili šta god. Kako bih proslavio? Bilo bi dosadno da nemam neki način proslave, to već stalno radim. Moram nešto da uradim, da to učinim posebnim.

- Volim da igram igricu FIFA. Volim da igram "Playstation". Ova proslava se zove "mrtva riba". Ako želiš da iznerviraš svog rivala, ovo ćeš mu mnogo puta uraditi - postigneš gol na igrici, vodiš 5:0 i uradiš ovo. Svi kojima sam rekao za ovu ideju, rekli su mi da je legendarna ideja. Svi koji igraju FIFA znaju koliko je ovo legendarno - obrazlagao je Medvedev, koji se malo i povredio nakon što je pao na beton kao "mrtva riba".

- Opet, nisam ovo uradio da bi se pričalo o meni i mojoj proslavi, ne zanima me to. Ali sam hteo da uradim nešto posebno za ljude koje volim, za drugare koji igraju tu igricu. Znao sam da ću to da uradim. Malo sam se povredio, nije lako to uraditi na betonu, ali srećan sam što sam to uradio za sebe - zaključio je Danil Medvedev.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    13. septembar 2021 | 10:55

    Onog trenutka kad je igra postala moc,slava,popularnost...tog trenutka vise nije bila igra!!!

  • lavica

    13. septembar 2021 | 13:04

    Iskreno, meni se ne svidja ova proslava Rusa za pobedu protiv Novaka, to lici na nepostovanje protivnika koji je izgubio mec a pogotovo sto je taj neko Novak Djokovic najbolji ikada i prvi igrac na svetu.....Nole nikada nije bizerno i neprofesionalno proslavljao pobede, vec ih je proslavljao sa respektom prema protivniku koji je izgubio mec....Rus nije ti trebala ovakva proslava pobede, ti nisi jos uvek dorastao nikome a posebno Noletu, imalo je drugacijih proslava pobede ali ovakav nacin je dno dna....nemas osecaje i postovanja, uci od drugih sportista kako treba postovati svoje rivale kada gube i kada pobedjuju, najbolji primer ti je Novak.....ti nisi covek i nemam osecaje za tebe u buducnosti bio ti prvi na svetu ili drugi sve jedno, ti ces ostati za mene covek bez srca i duse, svaka ti cas za pobedu ali nije sportska ova proslava pobede od tebe prema Novaku....to ce tebi da se obije o glavi vratice ti se kao bumerang...nije in!!!!

  • N

    13. septembar 2021 | 11:48

    Kakva bre fifa ,sine idi igraj pes da vidis sta je fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA