≫ 

Skupljač loptica pogodio tenisera u međunožje, on mu vratio, a onda je diskvalifikovan kao Đoković

Tenis Sandgren izbačen sa turnira posle svega dva odigrana gema

  • 0
Tenis Sandgren Printskrin: Youtube/Tennis Empire III

Više od godinu dana je prošlo od bizarne diskvalifikacije Novaka Đokovića sa US Opena, kada je nehotice pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark, nakon što je odigran poen u duelu protiv Pabla Karenja Buste.

Velika prašina digla se tada posle odluke organizatora da eliminišu Đokovića sa turnira, ali pravila su takva da drugačija odluka nije mogla da bude doneta.

Godinu dana kasnije, imamo novu bizarnu situaciju i diskvalifikaciju koja je podsetila na situaciju koju je imao najbolji teniser sveta.

Takođe je diskvalifikacija viđena u Americi, ali ovoga puta na čelindžeru u Keriju, gde je Tenis Sandgren diskvalifikovan nakon što je pogodio lopticom skupljača loptica.

Igrao se tek treći gem meča, kada je skupljač loptica bacio lopticu malo jače i pogodio Sandgrena u međunožje.

Šta se kasnije dogodilo nije jasno, jer se ne vidi na snimku koji je objavio sam Sandgren uz objašnjenje da je pogođen u međunožje od strane skupljača loptice, a da je, nakon što se loptica vratila ka njemu, kako je rekao, "nakon što se odbila", on zaradio diskvalifikaciju.

Pojavio se i momenat gde se može videti da skupljač loptica ima bolnu grimasu na licu dok se drži za mesto gde je pogođen lopticom, pa ostaje samo da nagađamo kako je došlo do "odbijanja loptice" koja je pogodila skupljača loptica.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA