≫ 

Đoković među "rajom": Najbolji teniser sveta prošetao Sarajevom

Srpski teniser "puni" baterije u Bosni i Hercegovini

  • 21

Posle poraza u finalu US opena od Danila Medvedeva, srpski teniser Novak Đoković odlučio je da ponovo posetio Bosnu i Hercegovinu, gde je već bio kod svog prijatelja dr Semira Osmanagića u Visokom, a sada je odlučio da prošeta i poseti Sarajevo, prenosi klix.ba.

Srpskom teniseru je očigledno potreban odmor i opuštanje posle izuzetno teškog i stresnog perioda na Olimpijskim igrama u Tokiju, kao i u SAD gde je poražen u finalu US opena.

On je došao u Sarajevo kako bi odmorio i nakon večeri provedene na Trebeviću, odlučio je da prošeta kroz centar Sarajeva.

Najboljem teniseru na svetu ovo je četvrti put da posećuje glavni grad Bosne i Hercegovine, prvi put je bio u junu prošle godine sa roditeljima, nekoliko dana nakon što je "preležao" korona virus, a drugi put je sa suprugom Jelenom došao posle poraza od Rafaela Nadala u finalu Rolan Garosa.

Konačno, treći put je bio u maju ove godine, kako bi posetio "piramide" u Visokom, gde je pokušao da skupi energiju za predstojeće izazove u kalendarskoj godini.

Kako javljaju sa portala klix.ba, on je jutarnje sate proveo šetajući svog psa na Trebeviću, dok je već popodne odlučio da se "spusti" i prošeta kroz centar Sarajeva, gde će provesti narednih nekoliko sati.

Video: Trening šampiona u Velikoj jabuci: Endi Mari sprema Đokovića za istorijsku Gren slem titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziki

    18. septembar 2021 | 13:17

    Uzivaj u lepoj prirodi, ukusnoj hrani i medu dobrim ljudima.

  • Beograđanka

    18. septembar 2021 | 14:11

    Potpuno ga razumem! Tamo ima nesto specijalno. Jednostavno, Sarajevo ima dušu! 😊

  • Pesimista - optimista

    18. septembar 2021 | 13:11

    Đole, sjedini raju ti to možeš ! Pozdrav,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA