Uspešan start za Kecmanovića u Kazahstanu: Srpski teniser lako savladao Verdaska za 2. kolo turnira

Pobeda u dva seta donosi mu "sastanak" sa drugim nosiocem turnira

  • 1
Tenis  Miomir Kecmanović

Foto: Tanjug/AP

Uspešan start za srpske tenisere na ATP turniru u Nur-Sultanu (bivšoj Astani) u Kazahstanu. Miomir Kecmanović u dva seta je veoma lako savladao poznatog Španca koji je na zalasku karijere, Fernanda Verdaska - 2:0 (6:4, 6:2).

Meč između srpskog i španskog tenisera bio je gotov posle sat i 23 minuta. Kecmanović, koji se trenutno nalazi na 60. mestu ATP liste nije bio postavljen za nosioca, ali je Verdasko koji je 74 mesta slabije plasiran pružio zaista slabašan otpor.

Neizvesno je bilo samo u prvom setu u kojem je Kecmanović u trećem gemu napravio brejk, da bi potom imao šansu za još jedan u petom i sedmom gemu, kada je imao i set loptu na servis Španca. Tada je nije iskoristio, ali jeste u narednoj prilici kada je iskoristio treću šansu.

U drugom setu je sve bilo daleko lakše, Kecmanović je napravio tri brejka, prepustio Verdasku samo jedan i prošao u naredno kolo u kojem ga čeka Aleksander Bulbik, drugi nosilac turnira.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA