≫ 

Argentinski teniser ispričao anegdotu o Novaku iz svlačionice na OI: Svi u studiju plakali od smeha

Još jedan pokazatelj koliko je Novak veliki igrač, ali još veći čovek i prijatelj

  • 1
Federiko Korija, Novak Đoković

Foto: Twitter/@Tiempodetenis1, Instagram/djokernole

Novak Đoković je teniser koji je omiljen među kolegama. To pokazuje kroz borbu za tenisere koji su slabije rangirani, ali i kroz odnos sa njima. Često i trenira sa mladim i talentovanim teniserima koji mu to nikada ne zaboravljaju i kojima pokazuje šampionski put.

Tako je Novak svojom spontanošću oduševio i Federika Koriju, argentinskog tenisera koji je trenutno 62. teniser na ATP listi. Korija je sada u studiju ESPN-a za argentinsko izdanje otkrio i situaciju sa Novakom sa Olimpijskih igara u Tokiju, koja ga je oduševila, a koja je nasmejala is sve u studiju.

- Sa Noletom imam jako dobru priču iz Tokija. Zato što sam ga pitao za selfi u Beogradu, a on je postao viralan. On je to objavio na svom Instagramu, svom ličnom Instagramu, fotografiju sa mnom, i počeo sam od tada da ga pozdravljam na svakom turniru.

- Svaki put kad ga vidim moram da mu čestitam, jer on uvek nešto osvoji - rekao je uz osmeh svih u studiju, a zatim nastavio opisao anegdotu sa Olimpijskih igara.

- I dobro, bili smo u Tokiju i ušao sam u svlačionicu sa Franom Serundolom i Andresom Moltenijem. Ušli smo u svlačionicu i tamo je bio Đoković i ostvarili smo vizuelni kontakt. Naravno da mi nije palo na pamet da odem do njega, ali onda je počeo da prelazi svlačionicu i da ide u mom pravcu, prema meni, možete li verovati?

- Šališ se? - pitao je jedan od voditelja, ali je Korija nastavio.

- Ne! Dolazi do mene i kaže mi: "Prijatelju moj! Je l' sve u redu?''

Korija je na to uzvratio zagrljajem i čestitkama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- "Nole, prijatelju. Čestitam''. Zato što je upravo osvojio Vimbldon - opisao je argentinski teniser, koji je kasnije napravio šalu sa svojim prijateljima koji su bili u svlačionici.

- Novak se pozdravio i otišao, A ja sam prijateljima rekao: "Ovaj Nole. Tako je zahtevan!" - rekao je sa suzama radosnicama na licu, dok su svi u studiju "popadali" od smeha.

Otkrio je Korija na kraju i kakvo mišljenje drugih igrača o Novaku.

- Kada igrači dolaze ovamo na Čelendžere, ili u Akapulko i Los Kabos, čuo sam ih kako pričaju takve priče novinarima. Kako su bili stidljivi i nervozni što su upoznali Novaka i koliko je on srdačan i kako ih je naterao da se osećaju opušteno.

Pogledajte i snimak razgovora Federika Korije za ESPN o Novaku Đokoviću.

 

Video: Svi znamo da Novak već duže vreme uči da svira saksofon: Obukao opremu Srbije pa pokazao šta zna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики

    22. septembar 2021 | 11:39

    Нисмо као народ нимало свесни какву личност и каквог човека односно спортисту имамо за сународника, нажалост схватићемо онда када буде јако касно, ко зна за колико година!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA