Medvedev "pecnuo" Đokovića: "Novače, popravi WiFi konekciju u svom teniskom centru! Nismo ništa čuli"

Ruski teniser trenutno se nalazi na egzibicionom Lejver kupu u Bostonu

  • 0
Novak Đoković US open Foto: AP/Tanjug

Nije Novak Đoković uspeo da pobedi Danila Medvedeva u finalu US opena, čime je propustio priliku da uđe u istoriju ovog sporta kao prvi posle Roda Lejvera 1969. godine koji je uspeo da kompletira "kalendarski slem" i osvoji sva četiri najveća turnira u jednoj godini.

Nakon što ga je pobedio, ruski teniser je nastavio da "pecka" Novaka izjavama. On se trenutno nalazi na Lejver kupu u Bostonu, što predstavlja egzibicioni turnir koji će ovoga puta biti priprema za Indijan Vels koji se vratio u kalendar posle dve godine pauze.

On je naime rešio da se našali sa Novakom, pošto je jedan od novinara koji se uključio u konferenciju bio iz Beograda i to upravo iz teniskog centra "Novak" na Dorćolu. Njegovo pitanje se nije čulo najbolje usled određenih smetnji.

- Da, mislim da bi Novak morao da poradi na WiFi konekciji u svom teniskom centru, jer nismo mogli da čujemo celo pitanje, ali mislim da sam čuo njegov kraj - rekao je Medvedev u šaljivom tonu, a potom je dao odgovor na deo koji je čuo.

Inače, Medvedev će predstavljati reprezentaciju Evrope na Lejver kupu.

- Veoma sam uzbuđen što ću predstavljati Evropu ovde, moje prvo iskustvo, tako da ne znam šta da očekujem. Znam format takmičenja, samo želim da nam donesem najviše moguće poena u singlu, jer ne verujem da ću igrati u dublu, nisam toliko dobar u dublu - rekao je Rus.

Video: Nema stajanja: Novak Đoković u trećoj smeni pere sudove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA