≫ 

Novak definitivno odustao od turnira gde je prošle sezone doživeo najteži poraz u karijeri u 2 seta

Kao što se i očekivalo, Đokovića nema na spisku učesnika turnira u Beču

  • 0
Novak Đoković US open

Foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković definitivno neće učestvovati na jednom od nekoliko preostalih turnira do kraja sezone. U pitanju je turnir u Beču, na kojem je igrao prošle sezone, ali ga ove nema na listi prijavljenih učesnika, kao što se i očekivalo.

Novak je prijavljen za Masters u Indijan Velsu, koji se održava od četvrtog do 17. oktobra, a može se očekivati da do kraja godine igra Masters u Parizu, kao i završni Masters koji se ove godine igra u Torinu.

Isti raspored najavio je i njegov glavni konkurent u bici za prvo mesto do kraja godine, Danil Medvedev, koji takođe nije među prijavljenim učesnicima za turnir u Beču, koji će svakako biti veoma jak, jer će glavni nosioci biti mlade snage Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev, Mateo Beretini, Kasper Rud, Feliks Ože Alijasim, Janik Siner...

Turnir u Beču se održava od 23. do 31. oktobra. Podsetimo, Novak je prošle godine igrao ovaj turnir, gde je ispao u četvrtfinalu nakon što je u uvodna dva kola pobedio Filipa Krajinovića i Bornu Ćorića.

U četvrtfinalu ga je iznenadio Italijan Lorenco Sonego, koji je Novaku naneo najteži poraz u karijeri kada su u pitanju mečevi koji se igraju u dva dobijena seta na ATP turniru, koji je slavio sa 6:2, 6:1.

Đoković je trenutno u Srbiji, gde odmara posle napora na US openu, a nedavno je fotografisan kako sa suprugom Jelenom i prijateljima obilazi vinograde i bere grožđe.

Video: Alesandro del Pjero za Telegraf o srpskim fudbalerima i Đokoviću: Novak će otići još dalje od ovoga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA