≫ 

Novak doneo konačnu odluku: Srpski teniser neće nastupiti na Indijan Velsu!

Đoković je informaciju potvrdio putem društvenih mreža

  • 5
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Iako je bio uvršten u glavni žreb turnira u Indijan Velsu, Novak Đoković je i zvanično objavio da se neće naći na nezvaničnom “petom Grend slemu“ u sezoni.

Turnir u SAD-u se održava prvi put posle godinu dana pauze, a interesantno je da neće imati prve rekete sveta u muškoj i ženskoj konkurenciji, pošto se prethodno povukla i Ešli Barti.

Srpski teniser je obavestio svoje navijače putem društvenih mreža o tome da je rešio da preskoči Indijan Vels i dodatno se odmori pred završnicu sezone.

- Jako mi je žao što neću moći da vidim svoje navijače u Indijan Velsu i da igram u pustinji, mom omiljenom mestu. Nadam se da se vidimo naredne godine – napisao je Novak Đoković.

Podsetimo, poslednji turnir na kojem je Novak učestvovao bio je US Open, gde je u finalu poražen od Danila Medvedeva, čime je propustio da kompletira kalendarski slem.

Video: Nema stajanja: Novak Đoković u trećoj smeni pere sudove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    29. septembar 2021 | 21:45

    mislim da je prije svega taktički potez,jer treba te iste bodove i braniti.ovako će Medvedev biti u još većoj meri opterećen za sledeću sezonu.

  • Nole

    29. septembar 2021 | 22:51

    Prop'o.

  • Lord

    30. septembar 2021 | 09:05

    Samo se ti odmaraj,drugi su ludi sto igraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA