Krajinović i dalje bez ATP titule: Filip propustio šansu da uđe u finale Sofije, Siner ga slomio u dva seta

Imao je srpski teniser svoje šanse u prestonici Bugarske

  • 0
Filip Krajinović Tanjug

San Filipa Krajinovića o prvoj ATP tituli ostaće još uvek nedosanjan. Srpski teniser imao je lepu šansu da večeras uđe u finale turnira u Sofiji, ali ga je na tom putu zaustavio talentovani Janik Siner iz Italije. Borio se naš igrač, dao je sve od sebe, ali je rival jednostavno bio daleko bolji - 2:0 (6:3, 7:5).

Meč je potrajao nešto manje od sat i 45 minuta, a Krajinović je "poklekao" nakon što je u završnici drugog seta pao i doživeo manju povredu, što je Siner iskoristio, napravio brejk i potom overio pobedu.

Nije moralo tako da bude, vodio je Krajinović u drugom setu, imao je brejk prednosti i servirao za izjednačenje. Međutim, Siner se probudio, vezao je pet gemova i zasluženo obezbedio plasman dalje.

Prethodno je u prvom setu uspeo da "slomi" Krajinovića nakon što je srpski teniser vratio brejk izgubljen u četvrtom gemu. Međutim, Filip nije zadržao smirenost, ponovo je pao u završnici seta, a Italijan je iskoristio prvu set loptu koja mu se nudila.

Janik Siner je inače bio prvi nosilac u Sofiji, dok je naš Filip bio postavljen za petog nosioca. Italijan će se za titulu boriti protiv drugog favorita, Gaela Monfisa iz Francuske.

Video: Đoković ume i da tverkuje! Ovako je Krajinović čestitao Novaku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA