≫ 

"Novak će morati da se vakciniše ako želi na AO": Bivši australijski teniser pozvao Đokovića na imunizaciju

- Teško će Đoković igrati bez vakcine - rekao je Ted Vudbridž

  • 23
Novak Đoković kovid vakcina Australian Open Foto-ilustracija: Tanjug/AP, Shutterstock

Australijski proslavljeni teniser, Ted Vudbridž, ukazao je na to da će najbolji teniser sveta, Novak Đoković, morati da se vakciniše ukoliko želi da se nađe u Australiji i da pokuša da odbrani titulu na prvom Grend slemu u godini.

Početak ovog Grend slem turnira je zakazan za 17. januar, dok su odreženiji mediji u Australiji ukazali na to da će svi teniseri morati da budu vakcinisani ukoliko žele da učestvuju na ovom turniru. Svoj stav je pokazao i proslavljeni dubl-igrač iz Australije, Tod Vudbridž.

- Novak će teško igrati bez vakcine. On je već preležao korona virus i verovatno oseća da ima nekakvu "otpornost" prema tome. U ostatku sveta se radi to što se radi, i mislim da će on u nekom trenutku morati da se vakciniše - ističe Vudbridž, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Atlanti, kao i 16 Grend slem titula u dublu, te  dodaje.

- O tome neće odlučivati Teniska asocijacija Australije, već Vlada, koja odlučuje šta mora da se uradi kako bi neko ušao u zemlju. Ako želi da dođe i da igra na Australijan openu, sve je verovatnije da će morati da se vakciniše. Lično, mislim da je to dobra stvar. Već neko vreme se igračima predočava da je to najverovatniji scenario ako žele da dođu u Australiju.

Još jedan imperativ za Đokovića je i činjenica da trenutno ima isti broj Grend slem turnira kao Rodžer Federer i Rafael Nadal, svi imaju po 20, te će Novak imati izglednu priliku da ih prestigne.

- S obzirom na to koliki je ulog za Novaka, mislim da će ozbiljno porazmisliti o tome. Želi da ih prestigne, a u Australiji je često pobeđivao. Za mene bi bio šok da on ne dođe u Australiju - zaključio je Tod Vudbridž.

Video: Novak Đoković ironičan zbog stava o vakcini: Sad sam kontroverzna ličnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    7. oktobar 2021 | 18:38

    Ocigledno ne poznajes Srbe i ne znas sta je Novaku bitno. Pripremi se da budes sokiran.

  • Nebojša Berak

    7. oktobar 2021 | 19:26

    Da sam na mestu Novaka izabrao bih izmesju 2 opcije. Da dobijem potvrdu u Srbiji da sam.se vakcinisao iako nisam ili bih rekao ne zelim u Australiju koja ovakvim ponasanjem dokauuje da koristi nacističke metode i da je klasična nacistička država i NIKADA VIŠE NE BIH OTIŠAO U AUSTRALIJU i rekao ako zelite da me bidite ikada moracete da uplatite 5 milijardi evra. I bez ucesca na AO ako bude odigrao Pariz i Torino za prvo mesto, ostaje i dalje PRVI na listi.

  • Sara

    7. oktobar 2021 | 18:36

    NE vakcina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA