≫ 

Otkrivamo! Teniseri i AO ratuju oko vakcine: Novak će možda imati i drugu opciju

 ≫ 

Đokovićeva organizacija PTPA takođe se uključila u čitavu situaciju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mr
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Objektivno

    12. oktobar 2021 | 06:12

    Nekom ko je lagano prelezao koronu, vakcina, koja je blaza forma od virusa ne moze da nanese nikakvu stetu: ni miokarditis, ugruske... nista - uostalom u periodu pre i u toku primanja vakcine moze da se pije aspirin. Bez vakcine naredna profesionalna godina ce mu biti komplikovanija i zahtevati jos duze odvajanje od porodice. Ako ce da se bori za pravo na izbor itd, to ce platiti bas odsustvovanjem i razdvojenoscu od najmilijih. Uzgred ne vidim neki racionalni razlog da sebi komplikuje zivot, osim gore pomenutog.

  • Dacha

    11. oktobar 2021 | 23:19

    Nevakcinisan 2 nedelje u karantin,vakcinisan 2 nedelje u karantin. Neko normalan i ko razmislja svojom glavom bi pitao o cemu se tu radi,cemu obavezna vakcina ako moras da prolazis kroz karantin? Zar nije dovoljan dokaz o vakcinaciji i eventualno negativan PCR test? Izmisljaju toplu vodu ovi australijanci,kakva je to drzava gde u svakom gradu vaze druga pravila i donose se zakoni kako se kome cefne. Ne postoji centralizovana vlast i odluke nego divlji zapad. Politicari masovno podnose ostavke zbog takve situacije jer se ne zna ko pije a ko placa. Ja koji sam vakcinisan uredno pre svega zbog svog zdravlja a ne nekih nametnutih pravila i pritisaka bih iz inata odbio da igram u toj zemlji i kao neko cije se misljenje postuje i prati promovisao bojkot turnira na sav glas jer ovo sto oni rade se pretvara u opstu paranoju i ludilo. Samo zamislite prodjete svu tu golgotu i onda vam u sred turnira izmisle nesto i diskvalifikuju vas jer ste prosli istim hodnikom pored osobe za koju se ispostavilo da ima koronu. To je skroz realna prica koja vrlo lako moze da proizadje iz trenutne paranoje koja vlada u Australiji. Bez obzira na sve titule,rekorde,istoriju treba definitivno zaobici ovaj turnir u sirokom luku jer ne daj boze da se dogodi neki incident ostao bi upamcen upravo zbog toga a ne rezultata i rekorda koje drzi tamo. S obzirom da prvo mesto vise nije primarno vec iskljucivo GS-vi treba se posvetiti nekim narednim a ovaj ostaviti za sledecu sezonu kad se malo dozovu pameti.

  • DJ

    11. oktobar 2021 | 23:11

    Inat je jači od vakcine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA