≫ 

Velika čast za Anu Ivanović: Navijači većinski glasali za nju, blizu je Kuće slavnih

Konačnu odluku doneće ostali članovi komisije u ranoj fazi 2022. godine

  • 1
Ana Ivanović Foto: Instagram/anaivanovic

Srpska teniserka, Ana Ivanović nalazi se blizu velikog ostvarenja, možda i najvećeg od kako je završila svoju igračku karijeru. Nekadašnja vodeća na WTA listi i osvajačica Rolan Garosa se nakon glasanja publike nalazi blizu ulaska u Kuću slavnih, klase 2022. godine.

Ona je prema glasovima navijača zauzela treće mesto, odmah iza Flavije Penete koja je bila drugoplasirana i Kare Blek koja je zauzela čelnu poziciju. Samim tim, Srpkinja je dobila jedan bonus poen, Italijanka dva, a teniserka iz Zimambvea tri bonus poena pred konačnu odluku, piše Asoušiejted Pres.

Interesantno je da je Blek prva Afrikanka koja je nominovana za tenisku kuću slavnih. Osvojila je pet Gren slemova u dublu, od čega su tri došla na Vilmbldonu, kao i pet pehara u miks-dublu. Čak 163 nedelje bila je prvoplasirana u ženskoj dubl konkurenciji.

Još tri igrača i igračice koji su nominovani ove godine su Huan Karlos Ferero, Karlos Moja i Liza Rejmond. Troje njih će ući u Kuću slavnih, a konačnu odluku doneće novinari, teniski istoričari i drugi članovi Kuće slavnih.

Imena novih članova iz Klase 2022. biće objavljena u ranoj fazi naredne godine. Svečana ceremonija održaće se 16. jula na Rod Ajlendu.

Video: Lepa kao lutka, zgodna... Evo nekoliko saveta za stajling Ane Ivanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    2. novembar 2021 | 16:29

    Nema vece slave od zdrave porodice,ljubavi,i dece ,i ako neudje u kucu slavnih,neka njena kuca postane slavna po tome sto sa napisa u pocetku,zdrave porodice,ljubavi ,dece,radosti itd......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA