≫ 

Novaku se očistio put ka finalu: Cicipas predao meč i napustio Pariz bez objašnjenja

Žrebom je bilo predviđeno da se njih dvojica sastanu u polufinalu

  • 3
Stefanos Cicipas Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Grčki teniser Stefanos Cicipas predao je meč protiv Alekseja Popirina pri rezultatu 4:2 u prvom setu i tako okončao učešće na Mastersu u Parizu.

Tako je Novak Đoković ostao bez jednog od najtežih rivala na putu do titule koja mu garantuje prvo mesto na kraju ove godine. Žrebom je bilo predviđeno da se srpski i grčki teniser, ukoliko budu izbacivali slabije plasirane tenisere, sastanu u polufinalu turnira u Parizu.

To neće biti slučaj jer se Cicipas povukao, a nakon predaje meča Popirinu nije želeo da otkrije razloge za taj potez.

- Ne bih baš da govorim o detaljima. U svakom slučaju, znam šta moram da radim da bih se oporavio, a igranje iz dana u dan sigurno stvar ne čini boljom. Nije lako predati meč, pogotovo kada je u pitanju veliki turnir, krivo mi je što nisam mogao da igram dalje - rekao je Cicipas.

Njega, kao i ostale najbolje tenisere na svetu do kraja godine očekuje Završni masters koji se ove godine igra u Torinu. Vrlo je moguće i da je Cicipas predao meč Popirinu kako bi bio u potpunosti spreman baš za taj turnir.

Video: Novak oduševljen: Obožavateljka naslikala njegov portret, ćerka Tara dobila svoje mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    4. novembar 2021 | 00:19

    To je ta nova METILJAVA generacija muskarcina,šampiona,ratnika!Pola godine se nagruvaju i onda se upuvaju,kao zvezdice padalice....naslediće oni veliku trojku jer nema ko drugi i ali svi zajedno,njih 5,6 nisu ni kao trećina samp jednoga od velike trojke.Tim,Zverev,Cicipas,Medvedev....samo na treutke zahvaljujući mladosti i snazi pariraju a onda ponor.....mrzi ih,ne mogu,sada su popularni i bogati,oni su zvezde a zvezde se ne muče .... hehehehe,ćao klinci....

  • Una

    4. novembar 2021 | 07:37

    Pa, neka i Novak, jednom, lakše dodje do finala.

  • lilit

    4. novembar 2021 | 08:32

    Puče "Laeonidas", inače je p...a od sportiste, a i od publike je izgubio podršku zbog svog ponašanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA