≫ 

Niko nikad kao Novak: Đoković ušao u masters istoriju pobedom u Parizu

Još jedan dokaz ko je najbolji teniser svih vremena

  • 17

Uspeo je Novak Đoković da ispiše ove nedelje ponovo istoriju tenisa u Parizu. Ne samo što je posle velikog preokreta savladao drugog tenisera sveta Danila Medvedeva sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) u velikom finalu, već je osvojio i svoj 37. masters turnir u karijeri i po tome mu nema ravnog.

Odavno mu, zapravo, nema ravnoga u "belom sportu", posebno ako znamo da će sutra (ponedeljak) započeti 347. nedelju na vrhu ATP liste, a pride je i pre finala u Bersiju obezbedio da sedmi put bude najbolji teniser sveta u kalendarskoj godini.

Što se tiče Masters turnira, Novak Đoković ih ima 37 u vitrinama, jedan više od Rafaela Nadala koji je stao na broju 36, dok je iza njih je Rodžer Federer sa 28...

Još jedan dokaz, onima koji to osporavaju, ko je najbolji teniser svih vremena!

Takođe, Novak je kompletirao "dubl" titula u Parizu pošto je letošnjem Rolan Garosu pridodao i masters titulu. Ovo mu je šesti trijumf u Bersiju i po tome je takođe rekorder na ovom turniru.

Video: Novak oduševljen: Obožavateljka naslikala njegov portret, ćerka Tara dobila svoje mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    7. novembar 2021 | 17:39

    Šta je miševi pobegli ste u rupe a na sva zvona ste udarali da ce Nole danas izgubit . Samo jedno cu vam poruciti i to zapamtite za veke vekova ,Nole srbin najbolji teniser sveta ikada po svim parametrima a vi crknite od muke i neka vam skace i šečer i pritisak,sram i stid da vas bude .

  • Cile

    7. novembar 2021 | 17:42

    Kakvo li ce tenis postati smece kada ovaj gospodin batali sa igrom!

  • Bojana

    7. novembar 2021 | 17:46

    Veliki sportista i još veći čovek, veličanstven u svemu GOAT!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA