≫ 

"Car je još jednom učvrstio mesto na svetskom tronu": Bogoljub Karić čestitao Novaku

Srpski biznismen oduševljen rezultatima najboljeg igrača sveta

  • 0
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Srpski biznismen, Bogoljub Karić, česititao je Novaku Đokoviću osvajanje Mastersa u Parizu i ujedno završetak tenisek godine na prvom mesti na listi.

- Čestitamo Nole još jednu u nizu pobeda kojom ispisuješ istoriju. Hvala ti za fantastičan osećaj ponosa, veličine, značaja i sreće svakog od nas, svakog Srbina koji sa velikim žarom navijamo za svaki tvoj poen.

Revanš za US open je stigao Medvedevu, a mi, ljubitelji tenisa, smo dobili pravi spektakl!! Do samog kraja, do poslednjeg poena je trajala divovska borba, a nama je to velika lekcija kako se posle poraza uzdignuti još jači i bolji.

Bogoljub i Milanka Karic sa Novakom Djokovicem Foto: Privatna arhiva

Posebno dirljiv i emotivan trenutak je bio zagrljaj za decom. Tara i Stefan su raznežili milione gledalaca širom sveta. To je snaga koja može sve, porodica je nepresušan izvor motivacije i želje za novim uspesima, ogromna i bezuslovna podrška i ljubav.

Blurovana deca Foto: Tanjug / AP

Verujemo da će uskoro doći dan kada ćeš ti sam odlučivati na koji turnir želiš ideš, a ne da ti postvaljaju uslove i ograničavaju tvoja prava. Tvoja borba za bolji i lepši tenis je iskrena i verujemo da ćeš i tu bitku dobiti.

Do novih titula i osvojenih pehara, želimo ti da uživaš u druženju sa svojom porodicom, a mi ćemo te voleti i kad gubiš i kad pobedjuješ jer takvog čoveka je nemoguće ne voleti. Čestitamo pobedu tebi i tvom timu, ali i celoj Srbiji, jer smo sa tobom, Nole, barem i na trenutak bili centar sveta.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - navodi se u poruci Karića na Fejsbuku.

Video: Đoković ušao u Masters istoriju pobedom u Parizu: Ovo su najbolji potezi sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA