≫ 

"Đoković mora da se već vakcinisao": Poznata voditeljka dala svoj sud o Novaku

Barbara Šet je iznelo tvrdnju iza koje čvrsto stoji

  • 23
Novak Đoković, Mats Vilander, Barbara Šet, Australijan open 2020 Foto: Instagram.com/matswilanderofficial

Nekadašnja teniserka, a sadašnja voditeljka na "Eurosportu", atraktivna Barbara Šet izjavila je kako veruje da je Novak Đoković već odavno vakcinisan.

Vakcinacija tenisera je već neko vreme "tabu tema" pogotovo zbog činjenice da se bliži Australijen Open, na kom neće moći da igraju oni koji nisu primili vakcinu. Upravo oko Novaka Đokovića vlada najveća nedoumica da li je primio vakcinu ili nije, pa i zbog toga naš as izaziva pojačanu pažnju u teniskom svetu.

U prethodnom periodu mnogo je raznih teoretičara koji su dali svoj sud o ovoj temi, kao i mnoštvo dokaza prema kojima Srbin zapravo i jeste vakcinisan, ali on se nikad nije oglasio povodom toga.

Sada je na stranu "teoretičara" stala i Barbara Šet, koja je u intervjuu za "Klajne Cajtung" rekla da je novak odavno vakcinisan, jer drugačije ne bi ni mogao da igra na Mastersu u Parizu, koji je osvojio tokom proteklog vikenda.

Video: Đoković ušao u Masters istoriju pobedom u Parizu: Ovo su najbolji potezi sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    10. novembar 2021 | 20:44

    Glupost. Sanitarna propusnica se dobija i običnim antigenskim testom koji košta 25 evra u svakoj francuskoj apoteci, samo što sa razliku od one dobijene vakcinacijom ova važi 72 sata, a ne verujem da je Djokoviću problem da plaća 25 evra svaka 3 dana.

  • 534

    10. novembar 2021 | 21:11

    Blago svima njima. Ja im iskreno zavidim. Oni nemaju ama baš ni najmanji problem u životu čim im je Noletovo vakcinisanje jedini. Živim za dan kada će i meni biti jedino važno da li se Nole vakcinisao.

  • Lara

    10. novembar 2021 | 22:23

    Nole ce papir o vakcinaciji imati,a vakcinu primiti nece NIKADA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA