≫ 

Novak hoće u Katar zbog Orlova: "Ovo je najbolja utakmica Srbije od kako ih gledam"

Đoković je bio oduševljen uspehom Srbije protiv Ronalda i ekipe

  • 13
Novak Đoković ponovo završava godinu na prvom mestu ATP liste Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo završni Masters u Torinu, gde je savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa 7:6, 6:2. Posle meča Novak je čestitao rivalu na borbi, a posebno se osvrnuo na meč Portugalija - Srbija i plasman Orlova na Mundijal, koji je i on sam burno proslavio.

- Jako čudan početak meča, doživeo sam pad na brejk lopti, nisam bio onda spreman za smeč. Izgubio sam odmah prvi gem, nije bio idealan start, ali sam znao da će se prilike pojaviti i da moram da budem agresivan. Imao sam u 10. gemu nekoliko set lopti, mogao sam tad da završim set, ali čestitke njemu, odlično je servirao. Uslovi su mnogo brži, potrebno je vreme da se prilagodimo. Drago mi je kako sam servirao, pogotovo u drugom setu. Nadam se da mogu da nastavim u tom ritmu - rekao je Novak, a zatim se osvrnuo na uspeh Orlova.

- Neverovatno, Fenomenalna pobeda, čestitke momcima i selektoru Piksiju Stojkoviću na izvanrednoj igri. Ja nisam stručan za fudbal, ali kao veliki navijač, mogu da kažem da je ovo bila najbolja utakmica Srbije od kako ih gledam, pobedili su jedan od najboljih timova sveta, sa jednim od najboljih igrača svih vremena Ronaldom. Svi smo slavili, želim im sve najbolje, nadam se da ću biti u prilici da ih gledam u Kataru.

Video: Đoković potpuno odlepio zbog Mitrovićevog gola: Urlao u kameru, pa kroz prozor! Ideeemooo u Kataaar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    15. novembar 2021 | 19:16

    Nije što je Novak naš Srbin već što je pametan čovek, svaka mu je na mestu.

  • Ddddd

    15. novembar 2021 | 18:22

    Pa žalosno jeste prenos nismo mogli gledati, pratili putem telefona. Želim našim momcima puno uspjeha . Nije njihova krivica što nije bilo prenosa na RTS pa da svi mogu videti utakmicu,

  • ✍️

    15. novembar 2021 | 19:35

    Nole Legenda ideeemmmmoooo.💪🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA