≫ 

Cicipas počišćen sa terena: Grk mora na pobedu protiv Novaka za opstanak u Torinu

Rubljov je slavio posle samo sat i po vremena

  • 1
Stefanos Tsitsipas, Andy Murray Cicipas Marej

Foto: Tanjug / AP

Prvo iznenađenje u Đokovićevoj grupi na završnom turniru u Torinu. Andrej Rubljov uspeo je da se domogne pobede protiv Stefanosa Cicipasa i to na veoma ubedljiv način, napravivši tako Grku problem i zadatak da protiv Novaka mora da ide na pobedu – 2:0 (6:4, 6:4).

Ruski teniser odigrao je zaista odličan meč, konstantno je imao kontrolu nad situacijom i zanimljivo je da Cicipas nije imao nijednu brejk loptu na njegov servis.

Prelomni momenat u prvom setu desio se u petom gemu, kada je Rubljov iskoristio drugu brejk loptu koja mu se ukazala, da bi potom samo priveo posao kraju i realizovao drugu set loptu na svoj servis.

U drugom setu kao da smo gledali reprizu prvog. Isti gem se igrao kada je Rus još jednom napravio brejk, s tim da je ovoga puta iskoristio prvu brejk loptu koja mu se ukazala. Isto tako, ugrabio je i prvu meč loptu.

Novak će se u narednom susretu sastati upravo sa Rubljovim, dok će Cicipas igrati na pobedu protiv Kaspera Ruda za produžetak nada.

Video: Đoković potpuno odlepio zbog Mitrovićevog gola: Urlao u kameru, pa kroz prozor! Ideeemooo u Kataaar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole

    16. novembar 2021 | 10:09

    Hahahahahaha, koje slavlje na silu, covek gleda tenis i slavi Katar 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA