Medvedev u spektakularnom meču pobedio Zvereva, na korak je od polufinala u Torinu

Dramatičan duel drugog i trećeg tenisera sveta na kraju je pripao teniseru koji je bolje rangiran

  • 1
Danil Medvedev, Aleksander Zverev Foto: AP/Tanjug

Spektakularan duel odigrali su u drugom kolu grupne faze Mastersa u Torinu Danil Medvedev i Aleksander Zverev, a meč je rešen u dramatičnom tajbrejku odlučujućeg seta i na kraju je slavio Medvedev sa 6:3, 6:7, 7:6.

Medvedev je tako upisao drugu pobedu, dok Zverev sada ima pobedu i poraz.

Medvedev je bolje počeo meč, dobio je prvi set sa 6:3 uz sigurnu igru i dominaciju na svojim servis gemovima.

Međutim, u drugom je odmah Zverev uzvratio žestokim otporom, iako se suočavao sa brejk loptama, dok Medvedeva nije uspeo da ugrozi na njegov servis. Ali, i tako je Zverev stigao do tajbrejka i uspeo je da ga dobije sa 7:3 i da izjednači u setovima.

U trećem setu je viđena velika borba. Zverev je imao jedinu brejk loptu u samoj završnici pri rezultatu 5:5. Nije je iskoristio i meč je morao da odlučuje tajbrejk odlučujućeg seta.

I u tajbrejku je viđena neverovatna drama. Zverev je bolje počeo, imao je mini-brejk prednosti i poveo je sa 4:2, ali je zatim Medvedev vezao četiri poena i došao do dve meč lopte. Ipak, Zverev je uspeo da ih spasi, ali je zatim Rus došao i do treć, koju je iskoristio i došao do druge pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    16. novembar 2021 | 22:14

    mislio sam da će Zverka dati veći otpor al ovako sad osta da je Medvedevu stalna mušterija, jer imam utisak da Medvedevu dodatnu snagu daje baš ta činjenica što on igra i računa se pravim rusom a ovaj kao neki švabo. Svejedno, Medvedevu uživaj još malo dok ne naletiš na majstora Noleta!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA