≫ 

Đoković dominantno do polufinala: Samleo je Rubljova i izbegao Medvedeva pre finala!

Sjajna igra našeg tenisera protiv petog reketa sveta u njihovom prvom međusobnom meču

  • 19

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Rusa Andreja Rubljova sa 2:0 (6:3, 6:2) i tako sačuvao maksimalan učinak u "zelenoj" grupi na završnom Mastersu u Torinu!

Ovo je bio prvi međusobni susret Đokovića i petog tenisera sveta, a Novak ga je u potpunosti nadigrao i osim prvog gema na meču sve je kod srpskog tenisera funkcionisalo savršeno.

Novak je ovom pobedom osigurao plasman u polufinale, ali je takođe osigurao i prvo mesto u grupi, pa će izbeći Danila Medvedeva pre finala, jer je Rus prvi u drugoj grupi.

Podsetimo, prethodno se Stefanos Cicipas povukao sa turnira, pa će umesto njega uskočiti Britanac Kameron Nori sa kojim će Đoković igrati u petak u poslednjem meču grupne faze.

Novak je na startu meča sa Rubljovim pretrpeo brejk, ali je samo tada Rubljov uspeo da nadigra Đokovića. Već u narednom gemu je vratio brejk, a kasnije bio sigurniji na svoj servis.

Čekao je Novak priliku za brejk, jednu je propustio u četvrtom gemu, ali je u osmom stigao do nove i došao do vođstva od 5:3, pa je u narednom gemu odmah i servisima osigurao vođstvo od 1:0 u setovima.

U drugom je Đoković bio još ubedljiviji. Nije protivniku dopustio nijednu brejk šansu, dok je dva puta oduzeo Rusu servis i na kraju dobio drugi set sa 6:2!

Video: Đoković potpuno odlepio zbog Mitrovićevog gola: Urlao u kameru, pa kroz prozor! Ideeemooo u Kataaar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    17. novembar 2021 | 14:23

    Шта им ради брат! 😂 Да им форе па их урнише... 💪

  • Gratza

    17. novembar 2021 | 16:22

    I mi,Noletovi fanovi, rasuti po celom' svetu, saljemo veru i ljubav najboljem teniseru na svetu

  • Marko cg primorje

    17. novembar 2021 | 14:49

    Idemoooooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA