Repriza US opena: Đoković na Zvereva u polufinalu, crta se finale sa Danilom

Novak je saznao ko ga čeka na putu ka tituli na Završnom mastersu u Torinu

  • 2
Novak Đoković; Aleksander Zverev, Olimpijske igre 2020, Tokio 2020 Foto: AP/Tanjug

Nemački teniser, Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Torinu nakon što je savladao Hurberta Hurkača sa 2:0 (6:2, 6:4) u setovima danas, čime će se zasigurno naći na drugoj poziciji u svojoj grupi.

Tamo će igrati protiv Novaka Đokovića, za kojeg je već ranije bilo poznato da će završiti na prvom mestu u svojoj grupi posle pobeda nad Kasperom Rudom i Andrejom Rubljovim u uvodna dva kola. Nemac je danas bio ubedljiv i završio je posao za svega sat i četiri minuta.

To faktički znači da nam nedostaje samo još jedan učesnik polufinala Završnog mastersa, pošto je uz Đokovića i Zvereva plasman dalje obezbedio i Danil Medvedev, koji bi mogao da bude potencijalni Novakov rival u finalu. Dakle, sve se crta za reprizu završnice US opena, gde je Đoković igrao sa nemačkim teniserom u polufinalu, a potom sa ruskim u finalu.

Protivnik Medvedevu biće ili Kasper Rud ili Andrej Rubljov i njih dvojica će o poslednjem putniku odlučiti u direktnom duelu koji je na programu sutra. Nije tačno određeno da li će se oni prvo naći na terenu ili će to biti Đoković i Kameron Nori iz Velike Britanije.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • po

    18. novembar 2021 | 17:41

    Sta ako siner pobedi medvedeva 2/0 ko ide dalje

  • zeca

    18. novembar 2021 | 18:17

    I meni nije jasno,ako se ne varam pravilo je da kod istog rezultata u pobedama medjusobni susret je vazeci u tom slučaju Siner bi trebalo da prodje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA