≫ 

Đoković se uključio u potragu za nestalom teniserkom koja je optužila vicepremijera za silovanje

Novakova organizacija zabrinuta zbog misterioznog nestanka kineske teniserke

  • 1
Novak Đoković Foto: Tanjug / AP

Čitav teniski svet zabrinut je zbog nestanka kineske teniserke Šuai Peng, kojoj se izgubio svaki trag nakon što je optužila za silovanje vicepremijera Kine, uz navode da je to uradio pred svojom suprugom, koja je sve to odobravala.

Nakon što je javno objavila optužbe, kineskoj teniserki se izgubio svaki trag, a čitav teniski svet zabrinut je zbog toga.

Teniseri i teniserke širom sveta masovno dele fotografiju sa slikom Šuai Peng uz pitanje "Gde je Šuai Peng?".

U čitavu potragu za njom uključio se i Novak Đoković, koji je putem svoje organizacije PTPA pozvao na ujedinjenje i akciju dok se ne dobiju dokazi da je Šuai Peng dobro.

Novak je podelio objavu na svojim društvenim mrežama, što su uradili i mnogi drugi teniseri i teniserke iz samog vrha, poput Serene Vilijams, Naomi Osake,

- PTPA zahteva nezavisne dokaze koji potvrđuju sigurnost i lokaciju VTA igračice Šuai Peng. Ne postoji ništa važnije za nas od zdravlja, sigurnosti i dobrobiti igrača. Moramo da se ujedinimo i da budemo spremni da preduzmemo akciju sve dok ne dobijemo povrđene dokaze koji će svetu pokazati da je Peng dobro - navodi se u saopštenju Novakove organizacije.

Podsetimo, nakon što su vodeće teniske zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA