≫ 

Srbija bez publike u Dejvis kupu

U Austriji počinje lokdaun pa neće biti publike na sportskim priredbama

  • 1
Dejvis Kup Foto: TSS

Teniseri Srbije vredno treniraju  u Beogradu na "TC Novak" pred odlazak na finalni turnir Svetske grupe Dejvis kupa koji će se odigrati u Insbruku u Austriji.

U ovom austrijskom gradu se odigravaju mečevi grupe C (Francuska, Velika Britanija i Češka) i grupe F (Srbija, Nemačka, Austrija).

Zbog lokdauna, koji u Austriji počinje sledećeg ponedeljka, finali turnir Dejvis kupa u Insbruku će se odigravati iza zatvorenih vrata.

To znači da će naši teniseri igrati bez prisustva publike što je donekle i olakšavajuća okolnost s obzirom na to da će igrati protiv domaćina.

Put Austrije će u subotu krenuti Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, dok će se najbolji teniser planete Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu.

Prvi meč u grupnoj fazi Srbija igra 26. novembra protiv domaćina Austrije, dan kasnije sledi susret sa reprezentacijom Nemačke.

U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danka

    20. novembar 2021 | 16:37

    Momci, dobro nam došli a pobedi ćete vi i bez publike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA