"Ljudi, priznajte, Đoković je najbolji svih vremena": Kakve reči Zvereva posle pobede u Torinu

Nemac iznenadio sve u hali govorom posle trijumfa nad Novakom

  • 14
Novak Đoković; Aleksander Zverev, Olimpijske igre 2020, Tokio 2020 Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković je ostao bez finala Završnog mastersa u Torinu, a u prvoj reakciji posle trijumfa, čovek koji ga je pobedio je iznenadio mnoge.

Podsetimo, Đoković je izubio posle dramatičnog meča od Aleksandera Zvereva, a Nemac je na terenu, odmah posle meča ishvalio svog rivala.

I to kako.

- Ne postoji teniser koji zaslužuje veći respekt od Novaka Đokovića. Znate, mi smo veliki emotivci, možda se nekada i pretera sa tim izlivima, ali... Znate, ono što je on uradio, odakle je došao, on je najveći svih vremena. To ljudi zaboravljaju, a treba da priznaju - istakao je treći teniser sveta.

Video: Đoković o nestanku teniserke koja je optužila potpredsednika Kine za silovanje: To je užasno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    21. novembar 2021 | 09:17

    Novace druže..... Ti si trebao da igraš za tunguziju.... Ne za srdiju.... Mi te ne zaslužujemo....onda bi te gledali i rekli.... Sram ga bilo nije igrao za Srbiju.... Ovako igraš i predstavljas ovaj baksuzni narod a on nije obezbedio prenos i gle čuda i ti si covek.... Izgubio si pa hajde da te pljujemo.... Ovo je dno

  • Mrsimud

    21. novembar 2021 | 00:43

    U bre!A odakle je on to dosao!?Iz Tunguzije ili Somalije?Novak je došao iz Srbije zemlje jinaka i kulture jednog od majstarijih naroda na svetu!A odakle si ti dosao?

  • Tara

    21. novembar 2021 | 09:07

    On je dosao iz najlepse zemlje na svetu, ni £, ni bombardovanje zapada, ni sankcije, ni podcenjivanje na razne nacine nisu ga mogli oterati i zato i jeste KRALJ, najbolji s

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA