≫ 

Samo vakcinisani mogu da igraju Australijen open? Evo šta je Novak odgovorio na to

Poraz od Zvereva u Torinu potpuno je potisnut u drugi plan

  • 73
Novak Đoković - Aleksandar Zverev Foto: Tanjug/AP

Konferencija za medije na Završnom mastersu u Torinu posle poraza Đokovića od Zvereva protekla je u znaku Australijen opena i nagađanja da li će rekorder po broju titula (devet) moći da učestvuje na Grend slemu u Melburnu početkom 2022. godine.

Posle najave direktora turnira Krejga Tajlija da će samo vakcinisani igrači moći da učestvuju, Đokovića su odmah pitali o potencijalnom nastupu u Melburnu.

- Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo - kratko je odgovorio Novak.

Pokušali su novinari još jednom, upitali ga da li je bio u kontaktu sa Teniskom asocijacijom Australije, na šta je rekao:

- Da budem iskren, nisam razgovarao s njima. Čekao sam samo da čujem vesti. Sada kada znam, moraćemo da sačekamo i da vidimo.

Australijan open počinje 17. januara, a kada je reč o porazu od Zvereva u polufinalu ATP finala Novak je rekao:

- On je jedan od najboljih servera na svetu i večeras je pokazao zašto je to tako. Nekoliko puta se izvlačio servisom iz ozbiljnih nevolja. Ja sam servirao takođe veoma dobro i imao sam samo jedan loš gem i to u trećem setu. Bio je izjednačen meč, imao sam šanse. Bio je težak meča, ali sam uživao. Bila je ovo veoma dobra bitka. Gurali smo jedan drugog, kao što to uvek radimo - zaključio je Novak.

Video: Đoković potpuno odlepio zbog Mitrovićevog gola: Urlao u kameru, pa kroz prozor! Ideeemooo u Kataaar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слушај ме

    21. novembar 2021 | 02:34

    Види Ноле овако,ја који радим за 450е нећу да се вакцинишем по питању посла и отказа и који немам ни цвоњка пребијеног,јер неверујем овој светској багри ништа,па према томе немој ни ти који имаш милионе,авионе...

  • Cica

    21. novembar 2021 | 07:50

    Pa to je ucena! Zašto ne bi bilo dovoljno da pre turnira urade, ako treba, i nekoliko puta pcr test ? Nisam antivakser ali ovo sa vakcinama mi tako nešto smrdi.....

  • Đango eee

    21. novembar 2021 | 09:46

    Ali najbolje od svega je kad se ovi vakcinisani boje nevakcinidanih.Pa što si se onda vakcinisao???A nevakcinisan uživa u životu i gleda vakcinisanog jadnog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA