≫ 

Posle Novaka došao i Rus na red: Zverev potukao Medvedeva i osvojio završni Masters u Torinu

Pali i prvi i drugi reket sveta pred Nemcem

  • 5
Danil Medvedev, Aleksander Zverev Foto: AP/Tanjug

Nemački teniser Aleksandar Zverev šampion je završnog Mastersa u Torinu pošto je, nakon Novaka Đokovića, savladao i drugog tenisera sveta Danila Medvedeva - 6:4, 6:4.

Zverev je odigrao najbolje kada je najviše trebalo. Došao je do nokaut faze i pobedio prvog i drugog tenisera sveta, te se okitio veoma vrednom titulom.

Medvedev je položio reket nakon 76 minuta igre, a verovali ili ne, Rus nije uspeo da zaradi niti jednu brejk loptu na susretu.

Sa druge strane, Zverev je oduzeo protivniku servis u trećem gemu, pa iako nije iskoristio šansu da to učini i u petom, priveo je priču kraju u prvom setu.

Jedina brejk lopta u drugoj deonici je viđena u prvom gemu i ona je realizovana. Do kraja, sigurna igra Saše i trofej u rukama.

Pre Medvedeva, Zverev je savladao Novaka Đokovića, pa su mnogi sumnjali da će mu ostati snage za kraj. Emotivno pražnjenje je bilo veliko, ali je i Rus na kraju pao.

Video: Stanojević zadovoljan reakcijom ekipe posle iznenada primljenog gola i pohvalio mladog Ilića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA