≫ 

Čilić besan na sudiju posle poraza od Đokovića: "Uradila si očajan, očajan, posao!"

Nikome nije jasno zbog čega je Hrvat bio ljut

  • 6
Marin Čilić Printskrin: Sport Klub 1

Hrvatski teniser Marin Čilić bio je besan na sudiju meča Dejvis kupa koji je izgubio od Novaka Đokovića, u trenutku kada je Hrvatskoj mogao da donese finale ovog takmičenja!

Mada se na prvi pogled ne čini da je Čilić na bilo kakav način oštećen na ovom meču koji je izgubio sa 2:0, ali je Hrvat nakon pozdrava sa Novakom prišao stolici, pokazao prstom i poručio:

- Uradila si očajan posao. Očajan, očajan, očajan - ponavljao je Čilić dok je odlazio ka klupi svog tima.

Đokovićev trijumf odveo je duel Srbije i Hrvatske u dramu, jer će finalistu sada odlučiti dubl. Kockasti su tu u prednosti, jer imaju u svom timu prve igrače sveta - Nikola Mektić i Mate Pavić. S druge strane, Đoković ostaje na terenu i njemu će se pridružiti Filip Krajinović.

Podsetimo, Dušan Lajović je u prvom meču izgubio od Borne Goja rezultatom 2:1, iako je imao prednost od 1:0 u setovima. To bi, na kraju, moglo i da odluči finalistu s obzirom na pomenutu prednost kada je u pitanju hrvatski dubl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALEX

    3. decembar 2021 | 20:45

    Lajović, nemam komentar za tog momka. Treba bar malo da se ugleda na Đokovića kako se gine da li za lični interes ili za nacionalni tim.

  • marko

    3. decembar 2021 | 20:50

    Lajovic katastrofa,

  • Hm

    3. decembar 2021 | 20:52

    Hrvatska posla Stalno im nesto smeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA