Hrvatski junaci: Novak je najbolji u singlu, ali srećom nismo igrali taj sport

Pavić i Mektić presrećni zbog plasmana u finale

  • 0
Mate Pavić, Nikola Mektić Foto: AP/Tanjug

Hrvatski teniseri Mate Pavić i Nikola Mektić potvrdili su ulogu favorita na dubl meču sa Srbijom i odveli su svoju selekciju u finale Dejvis Kupa!

Pavić i Mektić su prvi dubl igrači sveta i sa 2:0 u setovima bili su bolji od Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića. Prethodno je Novak savladao Marina Čilića, a Borna Gojo je bio bolji od Dušana Lajovića.

- Sjajna pobeda, igrali smo protiv jakog tima, Novak je najbolji na svetu, teško ga je pobediti. Uspeli smo, igrali smo sjajno u paru od grupe preko četvrtfinala i polufinala, i Borna i Marin igrali su sjajne mečeve. Jako smo sretni što smo u finalu i spremni smo za njega - rekao je Mate Pavić.

Hrvatski mediji, takođe, prenose i izjave Nikole Mektića.

- Bilo je teško, jako su dobro sevirali na početku, pokazao je Novak da je najbolji u singlu, ali srećom nismo igrali taj sport, nego su nas bila četvorica. Iskoristili smo pad njihovog servisa, napravili brejkove i prošli dalje. Jako smo sretni.

Hrvati će finale igrati u nedelju, a protivnika će saznati nakon što Rusija i Nemačka odigraju svoj duel u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA