Mari pričao o Đokoviću: Verujem da se vakcinisao, video sam da je prijavljen za Australijan Open

On je takođe naglasio da se nada da će Đoković igrati u Australiji

  • 28
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Još uvek nije poznato da li će Novak Đoković igrati na Australijan Openu zbog obavezne vakcinacije, ali njegov stari rival, britanski teniser Endi Mari, veruje da je Nole primio dozu i da će biti prisutan u Melburnu.

- Ne znam kakva je situacija s Novakom, ali poslednje što sam video jeste da je na listi prijavljenih igrača za Australian open. S tim u vezi, pretpostavljam da je i vakcinisan. Pravila su nam rečena, a to je da ako želiš da igraš, onda moraš biti vakcinisan. Zbog toga pretpostavljam da se to i dogodilo - rekao je Mari.

On je takođe naglasio da se nada da će Đoković igrati u Australiji.

- Na kraju krajeva, svi želimo da najbolji igrači nastupaju na najvećim turnirima. To je ono što turnire čini zanimljivim, a Novak pokušava da obori rekord i da dođe do 21. Grend slema u karijeri. Ima fantastičan skor u Melburnu i nadam se da će biti tamo.

Video: Bivša NBA zvezda provocirala Grobare, slao poljupce tribinama nakon isključenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm...

    11. decembar 2021 | 23:50

    Nemaš ti pojma Marej kakve sve kombinacije postoje u Srbiji.To što Srbin smisli to nikome na planeti nije ni u malom mozgu.Zato nemoj da brineš ima Novak papir za glupe Australijance

  • Kole

    12. decembar 2021 | 00:35

    Nole ponizi te fasiste neka crknu od muke ,NE experimentalnim vakcinama !

  • Mihailović

    11. decembar 2021 | 23:16

    Mari, nisi u pravu siguran sam, NEKO neće, ne može vakcinisati iz nekih razloga i da mu zabrane to bi bilo kršenje ljudskih prava, a Novak preboleo kovid ima snažan imunitet stečen zdravim životom... Njegovim ne učestvovanjem najviše bi izgubio Melburn i tenis...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA