≫ 

Đoković dobio prestižnu nagradu, ali je u trenutku ceremonije gledao Zvezdu u Pioniru

Novak u društvu Ronalda, Mesija, Nadala...

  • 0
Novak Đoković, Crvena zvezda Foto: MN Press

Najbolji svetski teniser Novak Đoković dobio je prestižnu nagradu vezanu za dostignuća tokom godine, na ceremoniji koju tradicionalno dodeljuje renomirani španski "AS".

Đoković nije bio na ceremoniji koja se održava baš u utorak veče, a u trenutku kada su na crveni tepih kročili Karim Benzema, Luis Suarez, Paula Badosa i drugi prvi reket sveta je boravio u Pioniru i bodrio Crvenu zvezdu protiv Barselone.

- Ima mnogo drugih šampiona u istoriji sporta koji su dobili ovu nagradu kao priznanje za svoja dostignuća. veoma sam ponosan, srećan i zahvalan što mi je dodeljena i nadam se da ću nastaviti da igram dobro. Zaista je lepo osećaj - rekao je Novak nakon što je tu nagradu dobio od strane direktora "AS-a" Vinsentea Himeneza.

Đoković je poslednji u nizu velikih sportista koji su dobili ovu nagradu, a pre njega priznanja za svoja dostignuća dobile su svetske zvezde kao što su Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Rafael Nadal, Havijer Sotomajer, Dijego Simenone, Iker Kasiljas i drugi.

Podsetimo, Novak je ovu nagradu dobio zbog toga što je iza sebe imao neverovatnu sezonu. Osvojio je tri Grend slem titule, a bio je na korak i od četvrte. Ipak, izgubio je finale US Opena od Danila Medvedeva.

Video: Novak u transu luduje: Đoković pomno prati svaki potez košarkaša Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA