≫ 

Četvrta teniserka sveta propušta Australijan open i svoj prvi GS posle 10 godina

Pliškova polomila podlakticu na treningu

  • 0
Western Southern Open Tennis Pliškova je izgubila u prvom meču u Njujorku, Foto: Tanjug/AP

Češka teniserka Karolina Pliškova neće igrati na Australijan openu zbog povrede desne ruke, saopštili su organizatori turnira u Melburnu.

Pliškova je trenutno četvrta igračica sveta, a ove godine je igrala finale Vimbldona, gde je poražena od najbolje teniserke sveta Ešli Barti iz Australije.

Čehinja je povredu doživela u sali za fitnes u Španiji, gde se i pripremala za Grend slem u Melburnu U pitanju je lom podlaktice, što je potvrdio i njen suprug i menadžer Mihal Hrdlička,a  zanimljivo je da prvi put propušta neki GS još od 2012. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Karolina Pliskova (@karolinapliskova)

- Neki dani su gori od drugih, ali vreme i vera mogu sve da izleče. Nažalost, oporavljajući se četiri nedejje i neću se takmičiti na svojim omiljenim turnirima u Australiji - poručila je Pliškova.

Najbolji rezultat na Grend slem turniru u Melburnu Pliškova je zabeležila 2019. godine, kada je igrala polufinale. A vi u nastavku možete pogeldati neke njene fotografije sa društvenih mreža, uz napomenu da je Čehinja vlasnica jedne od najmoćnijih tetovaža u svetu sporta:

Video: Jedna od najlepših teniserki sveta častila picom svoje navijače, svi uživali u slasnim zalogajima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA