≫ 

"Novak nije antivakser, siguran sam da je primio vakcinu": Bivši dubl broj 1 o Đokoviću

Mišljenja su krajnje podeljena oko najboljeg tenisera na svetu

  • 9
Novak Đoković - Štruf Dejvis kup Foto: Tanjug/AP

Australijen open je sve bliži, a pitanje iz nedelje u nedelju je sve veće - Da li će igrati Novak Đoković? Mnogi teniseri sadađnji, ali i bivšši su uzeli za pravo da daju sud, jedan novi u moru ostalih je i Pol Meknajmi, koji tvrdi da je Srbin vakcinisan.

Đoković se još nije oglasio po pitanju vakcinacije, odnosno, nikada nije rekao da jeste, ali niti da nije vakcinisan. Međutim, kruže razne priče da on ne bi igrao turnir u Parizu i Torino da nije vakcinisan, kao i to da ne bi bio prijavljen za ATP kup, čime pokušava da "poentira" i Meknajmi.

- Nikada nije rekao da je antivakser. Mislim da to nije rekao... Ljudi tumače njegov stav zbog načina kako se nosi s tim. Uveren sam da je Novak vakcinisan. U suprotnom, ne bi bio na listi za ATP kup. To je moje mišljenje - rekao je Pol Meknajmi, nekada najbolji dubl igrač na svetu.

Ovaj bivši teniser je takođe istakao i da ne može biti moguće da je čovek poput Novaka tražio "medicinsko izuzeće".

- Nema nikakve istine u toj priči koju je plasirao list Herald San. To je potpuna fantazija. Novak je najzadrviji čovek na svetu. Nema potrebe da se prijavljuje za medicinsko izuzeće.

Podsetimo, prvi Grend slem turnir je na programu od 17. do 30. januara, a Đoković bi trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine. ATP kup je nešto ranije i on se igra od 1. do 9. januara.

Video: Najsrećniji selfi sa Noletom iz Tokija: Nemica jurila Đokovića kroz olimpijsko selo da se slikaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    16. decembar 2021 | 15:16

    Zar je bitno za inostrane trac rubrike,dal je vakcinisan ili ne? Da li je to jedini problem u svetu???? Njegova privatna stvar

  • Mihailović

    16. decembar 2021 | 15:08

    Nije antivakser, Novak je za zdrav život koji mu dao snažan imunitet, i kad je bio pozitivan na koronu nije je ni osetio zbog jakog imuniteta...

  • Pavle

    16. decembar 2021 | 14:58

    Koliko trebas biti glup da pomislis da covek koji svaki gram koji unese u organizam 3 puta meri i proverava da ce da dozvoli da mu ubrizgavaju te otrove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA