≫ 

Glas razuma iz Australije: "Novak nije rekao da je protiv vakcinisanja, on je najzdraviji čovek na svetu"

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki neće putovati na ATP Kup, tako da bi Novak trebalo da bude i igrač i selektor

  • 7
Novak Đoković Foto: Nikola Tomić

Kako se bliži kraj godine, tako se sve više aktualizuje pitanje da li će Novak Đoković putovati u Australiju i igrati ATP Kup i prvi Grend slem u sezoni. Vakcinacija protiv korone ostaje enigma, a tamošnji mediji i vlasti nisu se baš proslavile tretmanom prema najboljem na svetu.

Ipak, glas razuma je stigao od Pola Meknamija, bivšeg prvog dubl igrača sveta i bivšeg direktora Australijan Opena koji navodi da Đoković nikada nije rekao da je protiv vakcinacije ili da niije vakcinisan.

- Zašto bi Đoković aplicirao za medicinsko izuzeće u Australiji? On je najzdraviji čovek na planeiti. On samo želi da zaštiti svoja prava na privatnost. U suštini, on nikada nije rekao da je protiv vakcinacije. Nikada to nije rekao. Ljudi samo interpretiraju po tome kako se on nosi sa tim problemom - kazao je Meknami.

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki neće putovati na ATP Kup, tako da bi Novak trebalo da bude i igrač i selektor, naravno, ukoliko odluči da igra taj turnir.

Nakon toga, sledi Australijan Open koji je jasno stavio doznanja da Nole neće biti izuzetak po pitanju kovid protokola i zakona.

Video: Novak Đoković otrčao u toalet pred uključenje uživo u Dnevnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    21. decembar 2021 | 09:55

    Ziveo nole sto godina ...ljubi te brat...ti si srpski brat ...toliko srece si doneo ovoj zemlji kao niko do sada...ti si nas kralj to mora da svati svaki srbin

  • Vitez Koja

    21. decembar 2021 | 10:17

    Igrao ili neigrao, mogu svi zajedno da ga poljube u d.pe.Novak je najbolji svih vremena i ako ne igra AO, može mu se.Ako ne bude učestvovao on, Medvedev(ako se pelcovao, onda je valjda Ruskom) i ostali ili ne vakcinisani ili vakcinisani Ruskom vakcinom, moliće ih AO da dođu da igraju bez vakcine, dokaza i bilo čega.To je takva budalaština da sada recimo London uvede da možete da igrate Vimbldon samo sa Pfizerom i Astrom( ali ne koja je proizvedena u Indiji) i Modernom.Ostali šta da se radi, jbg.Onda će u Šangaju da kažu mogu da igraju samo sa Kineskim i Ruskim vakcinama... i tako.Počeo je ozbiljno već neko vreme da vlada apsurd u svim segmentima, kako lokalno, tako i globalno.

  • majkan

    21. decembar 2021 | 10:10

    Jedino da je skrenuo da se bode experimentalnim vakcinama koje usput ne deluju, veci je gubitak za Australiju ako njega ne bude nego njemu. Poenta je poruka koja salje svetu ako kaze vakcinisao sam se, naravno da se nece vakcinisati smuljace se da se ne vakcinise a igra.Poenta je poruka, Djokovic se vakcinisao ,bezbedno je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA