≫ 

Velika sramota Britanaca: Legenda hvalila Đokovića, oni reagovali kao da Nole ne postoji

Od četiri imena koje je O'Saliven pomenuo, samo je Đoković (ne)očekivano iščezao

  • 21
Novak Đoković - Štruf Dejvis kup Foto: Tanjug/AP

Legendarni snuker šampion Roni O'Saliven poredio je sebe sa nekim od najvećih imena iz sveta sporta, a među njima je bio i prvi reket sveta Novak Đoković!

O'Saliven je nedavno osvojio Gran Pri, inače svoj 38. trofej za stolom, a potom se uporedio sa Tajgerom Vudsom, Lionelom Mesijem, Rafelom Nadalom i naravno Đokovićem čiji je veliki fan.

Međutim, ono što je izazvalo veliku sramoto Eurosporta, za koji je O'Saliven i dao izjavu, jeste izostavljanje Đokovića iz svih naslova i tekstova - iako je Englez jasno pomenuo Srbina u svojoj izjavi.

Roni O Saliven Foto: Eurosport

- Pretpostavljam da to imaju samo pojedini sportisti poput Vudsa, Mesija, Nadala i Đokovića...Oni donesu nešto na "sto" i zaintrigira vas kada ih gledate - rekao je jedan od najbojih snuker igrača, govoreći o atmosferi i energiji koja se stvara tokom meča.

Pored Eurosporta, i drugi britanski mediji, kao što je na primer "Ekspres", su odlučili da je za njih najbolje da se Đoković ne pominje ni u tekstu ni u naslovu, dok je većina teniskih portala, naravno, stavila Novaka u tekst.

Ovakav potez Eurosporta, pre svega, izazvao je veliko nezadovoljkstvo teniske publike koje je najviše izraženo na društvenim mrežama.

Video: Tako je stvoren najbolji teniser svih vremena: Mečevi koji su definisali nepobedivog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VRS

    23. decembar 2021 | 12:07

    Sta ocekujete od britanaca, poganija nacija ne postoji.

  • Kejli

    23. decembar 2021 | 12:43

    Nacija koja nas mrzi najvise vekovima unazad. Svaki Srbin treba da zna da nas oni mrze vise od svih komsija koje pominjete svaki dan!!! Najvece zlo u svetu!!!

  • Ihaaaa

    23. decembar 2021 | 13:11

    Ko da nam je bitno sta englezi misle. Oni ni sebi nemisle dobro a kamoli nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA