≫ 

Novak Đoković ne igra za Srbiju na ATP Kupu?

Prvi reket sveta propušta ovo takmičenje koje počinje već 1. januara

  • 37
Novak Đoković Foto: Nikola Tomić

Najbolji svetski teniser Novak Đoković neće igrati na predstojećem ATP Kupu koji počinje već 1. januara 2022. godine u Sidneju!

Novak je trebalo već prvog dana nove godine da izađe na teren i predvodi Srbiju protiv Norveške, u meču sa Kasperom Rudom, ali naša selekcija će u Australiju, kako javlja Blic, ipak putovati u sastavu Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

Odranije je poznato da će Srbija na ATP Kup putovati bez selektora Viktora Troickog, a pisalo se da bi upravo Đoković mogao da obavlja i tu funkciju. Podsetimo, pored Norveške, Srbija će na ATP Kupu igrati i protiv Španije i Čilea.

Ostaje da se vidi da li će Đokvoić igrati na Australijan openu koji počinje sredinom januara i za koji je potrebno da ispuni dva uslova: da bude vakcinisan ili da dobije medicinsko izuzeće. Inače, ATP je je javio da su 95 od prvih 100 tenisera primili vakcinu protiv korone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acaaa

    25. decembar 2021 | 12:12

    Nole, kapa dole. Gde bi svako podlegao pritiscima i poleteo da uradi sta „vecina“ zeli ti si stao i pokazao da ti odlucujes za sebe a ne drugi. Razdvajati ljude zbog vakcine podseca na neka ne tako daleka desavanja i opet se ponovo desava na zalost.

  • Lep.bul.

    25. decembar 2021 | 12:40

    Au brate svaki dan:hoće da igra,neće da igra,vakcinisani se, nije se vakcinisao,itd.itd.navijamo za njega ali dosadiste bre!.

  • Acko

    25. decembar 2021 | 13:10

    Dobra odluka,spremaj se za australian open, i za obaranje najvaznijeg rekorda. Dosta si dao za reprezentaciju,veliko HVALA NOLE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA