≫ 

"Za Novaka ne postoji nemoguće, najveći je": Karić čestitao Đokoviću na velikom priznanju

Birane reči srpskog biznismena za našeg najvećeg sportistu

  • 1
Novak Đoković, Bogoljub Karić Foto: Privatna arhiva

Srpski biznismen Bogoljub Karić nije propustio priliku da najboljem srpskom sportisti, najvećem svetskom tensieru sada i za "vjeke vjekova" Novaku Đokoviću, čestita još jedno prizanje za ponos - titulu najboljeg evropskog sportiste.

Bogoljub je biranim rečima, u superlativu, sa mnogo ljubavi i dubokog poštovanja, pisao o poslednjem Novakovom dostignuću.

- Dragi moji, kada ste najbolji u nečemu što je vaša najveća ljubav, želja, razlog za mnoga odricanja i naporan rad, kada imate mnogo razloga da odustanete, a ipak idete dalje nošeni ogromnom željom i velikom nadom. Da, upravo to je naš Novak Đoković, jedan od najboljih sportista sveta ikada, koji obara sve rekorde u tenisu, ali i prevazilazi okvire sporta, uveo je viteštvo na sportske terene, izazvao je nezapamćenu euforiju kod ljubitelja tenisa, reakcije javnosti su veoma glasne, jednostavno niko na pomen njegovog imena nije ravnodušan. Dragi moji, kao što znate, Novak je proglašen za najboljeg sportistu Evrope, po četvrti put u svojoj karijeri i ovom prilikom mu od sveg srca čestitamo. Velikom sportisti, velikom čoveku i patrioti, želimo da nastavi sa dominacijom na teniskim tronu, da vlada teniskim turnirima još dugi niz godina, jer za njega ne postoji nemoguće. Novak Ðoković, osvajač tri Grend slema ove godine, pobedio je sa 172 poena i osvojio ovo priznanje - napisao je između ostalog Bogoljub.

Njegov kompletan post pogledajte u nastavku.

Video: Novak Đoković otrčao u toalet pred uključenje uživo u Dnevnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rosana

    31. decembar 2021 | 22:40

    NOLE, legenda. Sama isla u Madrid za par dana, i kad vidjela, da igra Srbija Hrvatska, ja produzila za par dana, da gledam Davis Cup i po prvi put gledala u zivo Novaka i bila odusevljena. Covjek ima i karizmu, ma bas sve. SAMPION. Pozdrav iz Slovenije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA