≫ 

Lajović: Đoković je samo rekao "momci, ne dolazim na ATP Kup! Videćemo za AO"

Drugi reket Srbije ističe da su u timu dan i po ranije saznali da Nole ne ide u Sidnej

  • 9
Tenis Dušan Lajović Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Dušan Lajović dao je jedan intervju za medije u Australiji, gde će od 1. do 9. januara predvoditi reprezentaciju naše zemlje na ATP Kupu!

Lajović će zbog nedolaska Novaka Đokovića u Sidnej biti prvi igrač Srbije, a u međuvremenu je priznao da niko ne zna zašto Nole ne igra.

- Ne znam šta je zvanični razlog, možda ATP zna. On je rekao da ne dolazi na ATP kup i da će dati sve od sebe da dođe na Australijan open. Rekao je: "Momci, ne dolazim na ATP Kup, videćemo za Australijan open." Nije rekao tačno zašto da li dolazi ili ne nego je rekao da čeka da donese odluku - rekao je Lajović i dodao:

- Mi smo znali pre dan i po za ovu odluku. Mislim da smo svi čekali njegovu odluku do poslednjeg momenta, jer nije isto kada nemate najboljeg na svetu u svom timu i kada ga imate, velika je razlika. Kada je Novak u timu očekivanja su mnogo veća i svi su pod pritiskom, pošto on motiviše ceo tim. Sada smo možda malo po strani,to može da bude i dobro za nas.

Podsetimo, Srbija će na ATP Kupu 1. januara igrati protiv selekcije Norveške, dok se u grupi sa našim teniserima nalaze još Španija i Čile. A pored Lajovića, od tenisera su tu još Filip Krajinović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

Video: Novak u transu luduje: Đoković pomno prati svaki potez košarkaša Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    30. decembar 2021 | 09:40

    Pa evo zvanični razlog da ti objasnim i celom timu. Prošli put na Dejvis kupu pored svih vas Novak je igrao sam protiv svih. Zna se da Djoković voli Srbiju, ali ne može svaki put da pada sve na njegova ledja , a za uzvrat dobije tapšanje po ramenu. Eto, to ti je razlog.

  • Patriota

    30. decembar 2021 | 08:52

    Teško nama kad nas Lajović predvodi.

  • Mihailović

    30. decembar 2021 | 08:41

    Daće sve od sebe...ali izgleda da se samo treba vakcinisati... Neću ni gledati AO ako ne dopuste Novaku da igra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA