≫ 

Čudan i brutalan komentar Obradovića o Novaku: Bivši selektor nije birao reči

Čovek koji je predvodio tenisku reprezentaciju kada je osvojena "Salatara" 2010. godine ne podržava mnoge stavove najboljeg tenisera sveta

  • 34
Bogdan Obradović, Novak Đoković Foto: MN Press

Bogdan Obradović je gostovao na Sport klubu u emisiji "Sportlight", gde je bio sa Duškom Vujoševićem. Kako srpski košarkaški trener nije bio blag prema Nikoli Jokiću, tako ni Obradović nije štedeo Novaka Đokovića.

Emisiju su obeležili i brutalni komentari bivšeg selektora na račun Novaka Đokovića, sa kojim ističe da nema kontak i da je to zbog konflikta koji su imali kada je on kao selektor napuštao reprezentaciju.

Obradović je inače najveće uspehe ostvario u karijeri upravo zahvaljujući partijama našeg najboljeg tenisera sveta.

- Ja sam, ljudi, u nula kontaktu sa Novakom. Nemam nikakav kontakt sa Novakom. Niti čestitamo jedan drugom Novu godinu, ni Božić, rođendane deci, nula… Iz kog razloga i zašto? U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu - istakao je Obradović i istakao da je Novaku zamerio komentar kada je rekao da ne jede meso i ćevape.

- Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: "Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćepave... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega - rekao je Obradović, koji je nastavio sa oštrim komentarima na račun Novakovih stavova o ishrani.

- Verujte mi, glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira. Nije uopšte pitanje da li Novak pobeđuje ili ne pobeđuje... Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi.

Video: Ne čujem se sa Novakom i nemamo kontakt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    3. januar 2022 | 11:07

    I da je tako kao sto kazes sta tebe zaboli ko sta jede,kako bi se osjecao da tebi neko zaviruje u lonac i komentarise tvoju ishranu?Ne bih ja rekao da su čevapi razlog sto niste u kontaktu,previse ti sebi uzimas za pravo a nisi bas neki kalibar u bilo cemu da bi te se slusalo sa paznjom.

  • Dejan je

    3. januar 2022 | 11:01

    Pusti ti Noleta... Njegova odluka, a i pravo... Niste vi zbog ćevapa bez kontakta...

  • Vojislav

    3. januar 2022 | 10:31

    A u cemu je tvoj problem sto Novak ne jede cevape? Ja ih licno volim, ali to je njegova stvar, dtvar ukusa i niko nema pravo da se u to mesa bilo kome kao ni da li posti ovako ili onako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA