≫ 

Zvanično: Australijanci popustili, Novak dobio dozvolu da igra Australijan open!

Srbin se zaputio ka drugom kraju sveta

  • 74

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ipak će učestvovati na Australijan openu u Melburnu pošto je dobio dozvolu tamošnjih vlasti za medicinsko izuzeće i ulazak u zemlju.

Novak je ovo sam potvrdio na svojim društvenim mrežama.

- Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 - napisao je Nole.

Time je stavljena tačka na višemesečna nagađanja o tome da li će najbolji teniser sveta i rekorder po broju titula u Melburnu braniti trofej koji je u prošlosti osvajao čak devet puta.

Vlasti Australije su dugo insistirale na tome da samo vakcinisani igrači mogu da nastupe na prvom ovosezonskom Grend slemu, ali su u međuvremenu očigledno popustile i ipak dozvolile Novaku da se takmiči.

Takođe, ovim je potvrđeno i nedavno pisanje Telegrafa da će Đoković učestvovati na Australijan openu koji startuje 17. januara.

Sada mu ne preostaje ništa drugo nego da pokaže zašto je najbolji teniser svih vremena i jubilarni deseti put pokori Melburn.

Video: Neponovljiva godina G.O.A.T.-a Đokovića: 100 sekundi vrhunske dominacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA